Бюджетна кухня по поръчка

Естествено е много клиенти да питат колко ще им струва кухня по поръчка. когато се виждали цените на стандартните готови кухни. Въпросите винаги са за сравнение на цените и дали поръчаната по мярка кухня ще бъде по рентабилна за семейния бюджет. За тази цел, ние от Макс Мебел сме предвидили разговор за разяснение.

Цената на кухните по поръчка е комплексна. Клиентът собственик на различна кухня като размери, с различни желания и изисквания ще плати цената на базата тези фактори. Така че терминът бюджетна кухня по поръчка не е грешен, но е много труден за определяне като граница. За някои бюджетна кухня по поръчка е цената изпълваща определения бюджет за проекта, за други е евтина монтаж. При всички варианти обаче е понятие свързано с опцията да се спестят средства спрямо готовите модели кухни на пазара.

За да не сме голословни, приканваме ви да посетите maxmebel.eu и с необходимото внимание да разгледате изложените модели кухненски модули, аксесоари за модулното обзавеждане; марките на пазара. Такова проучване на пазара е задължително когато се придържате към бюджета си или когато търсите да спестите от цената, без значение дали крайният избор ще е кухня по поръчка или готова конфигурация.

Рисковано е да гледате сайтове за точни цени на кухненски модули по поръчка, защото всеки производител има свой стандарт и цената е вариативна. Когато се обединят много производители може да се изведе средноаритметично число, но то може да не се отнася към вашия избор като сума. Тоест бюджетната цена на кухня по поръчка не се крие в чисто математически сметки на пазара, а на това, което потребителят е определил като свой бюджет и каква цена гони, за да се вмести в нея.

Ако видите онлайн сайт в чужда страна, да кажем в САЩ, в която се определя цената на кухните по поръчка, именно заради споменатите по-горе фактори. Там ще видите цената за материалите на самите модули, която варира в граница от 400 долара. Същото се отнася за инсталацията на самата кухня – отново цената варира в голям диапазон. Сборната цена от тези две суми дава средната цена на кухня по поръчка, която варира в диапазон от 700 долара. Как тогава да се даде точно определение на бюджетната кухня по поръчка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *