Есенната мода – цветовете хит на сезона.

Есенната мода пристига и ние се приготвяме за есенния шопинг, като мислим какво да си купим за този красив и цветен сезон.Отсега можем да ви кажем, че ресните остават на челно мясно в есенната модна класация и че бохемския стил остава на мода. Днес ще ви информираме за цветовете, които ще оглавявят есенната палитра. Запомнете тези думи: горчица, керемидено и синьо. Готови ли сте?

Есенната мода -Синьо

 

Есенната-мода
Véronique Leroy, Max Mara, Tod’s, Mugler

 

 

Цветът на небето и морето е гала завършекът в модата тази есен. В безброй тоналности, синьото на най-тъмните нощи придобива водеща роля. Металически отблясък като от звезди третират този цвят като перфектно допълнение. Въпреки това, синьото небе и по-бонбонените цветове също присъстват в гардероба ни.
Есенната мода- Горчица

Горчица-Gucci-2015

Горчица-Gucci-2015

 

Модните подиуми са се предали на жълтото в най-тъмния му оттенък. Сияен ден и нощ, цветът с оттенък на горчица показва една силна и решителна жена, готова да завладее света. Повечето дизайнери залагат на total look /едноцветното облекло/, но други се осмеляват да комбинират този цвят с други, като например черно, бяло или камилско. Именно последният, цвят, който се слива с кожата, придава игрив вид.

Керемидено

Керемидено-eсенната-мода
Tibi, Just Cavalli, H&M, Salvatore Ferragamo

 

Охрата също наводни модните подиуми и успя да присъедини към себе си и друга модна тенденция презтази есен, а именно тъкани с бродирани гоблени. Топлината на тъмно червеното оцветява модните подиуми, благодарение на успеха на уникалните дрехи, които се представят. Широките пуловери, роклите с геометрчни форми, жилетките и другите дрехи ни карат да усещаме топлината и през най-студените моменти.

Горчицата, керемиденото и синьото са добре дошли в модата тази есен. Не забравяйте, че черното си остава класика и като такава има ВИП място в нашия гардероб независимо от сезона. Вече имате ли фаворит?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *