Ето защо обувките ви изглеждат евтини

sandaliКато се знае добре колко дори скъпите обувки колко бързо могат да се износят, може да е трудно да се оправдае харченето на много пари за тях. Но само защото разполагате с малък бюджет не означава, че обувките ви трябва да изглеждат евтини. Ключът е да се знае какво кара обувката да изглежда евтино на първо място и да се осъзнае, че и една евтина обувка може да има скъпа визия.

Платформата е твърде висока.

Много дами държат да имат сандали на платформа. Според стилистите, колкото по-масивна е платформата, толкова по-евтина визия има обувката, особено в случая на скрита платформа, която често прилича по-скоро на копито с висок ток на гърба, отколкото на действителна обувка.

Обувките без платформа изглеждат най-елегантните и изтънчени. Затова просто си вземете дамски сандали с ток. Те също могат да бъдат супер неудобни. Ако искате да изглеждат като обувка без платформа без да създава  дискомфорт, потърсете обувки, при които платформата е по-малка от действителната подметка на обувката. По този начин няма да е толкова очевидно, когато се гледа отгоре. Ако не можете да намерите вградена платформа, която да ви подхожда, придържайте се към обувки с по-малки платформи.

Те не ви стават.

Лошото прилепване не само изглежда неудобно, то влияе на начина, по който ходиш и се държиш.

Без значение колко великолепна е обувката, ако не е перфектна, не ги купувайте. Разбира се, можете да ги разтеглите малко или да добавите стелка, за да ги направите по-удобни, но наистина ли искате да преминете през всичко това? А какво, ако това не е достатъчно? Сега вие не само си губите парите, но и времето.

Противопоставяйте се на желанието да похарчите всичките си пари за някакви обувки. Когато видите наистина невероятна обувка, която ви харесва, разберете какво е най-важното нещо, което ви привлича в нея, едва след това преценявайте.

Изберете чиста, класическа форма и цвят, който ви харесва, вместо един с куп шарении навсякъде, може да разгледате нашите предложения на Flaro.bg.

Ако обичате животински принт, изберете обувка с еднократен печат вместо обувка, която смесва куп различни текстури и цветове.

Ако обичате блясък, опитайте обувки с метална кожа.

Не можете да ходите с тях правилно.

Размахването на чифт прекалено високи токчета никога не е добра визия, без значение колко струват обувките ви.

Това може да доведе до по-бързо и неравномерно износване на обувките. Опитайте се да преминете към по-нисък и здрав ток за няколко месеца. Съсредоточете се върху стойката, това ще има огромен ефект върху начина, по който ходите и когато можете да ходите без всякакви колебания, започнете постепенно да въвеждате по-тънки и по-високи токове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *