Извозване на стари мебели в София и региона

Извозване на стари мебелиКачествен и професионален транспорт на мебели може да е необходим не само при преместване на апартамент, но и при преместване на офиси, банки, ресторанти или кафенета. Мебелите може да се окажат различни: обикновени, редки или антични, следователно изискванията за транспортирането им са различни.

Обичайно е да се транспортират по-крехки или ценни мебели със специални машини, а обикновените мебели просто се разглобяват и сгъват компактно след опаковане в специални материали.

Извозване на стари мебели в София и региона – кога е необходимо

Хамалска компания „izvozva.bg“ предлага своите услуги, ако трябва да транспортирате мебели в София бързо, ефективно и без допълнителни разходи. Работим от няколко години и вече успяхме да спечелим доверието на клиентите и да докажем, че можем да ни се има доверие. Нашият екип работи по предварително подписан договор, така че не рискувате нищо и винаги можете да се защитите, тъй като документът съдържа всички нюанси на транзакцията.

Интересувате ли се от услуги за транспорт на мебели в София? Тогава нашата фирма ще винаги е на Вашите услуги. Гарантираме навременно и добросъвестно извършване на работа, осигуряване на опитни товарачи и шофьори, както и нови и висококачествени превозни средства.

Спешно трябва да транспортирате мебели през столицата, но се сблъсквате с това за първи път и не знаете на кого да се доверите? Тогава нашата фирма izvozva.bg е готова да поеме всичко, свързано с транспорта. Нашата фирма се занимава с този вид транспорт от дълго време и знае всички тънкости на тази работа. Ние предлагаме не само самия транспорт, но и други услуги:

 • Демонтаж на мебели, преди преместване.
 • Опаковане на товари със специални материали.
 • Зареждане на мебели в колата.
 • Разтоварване и сглобяване на мебели на място.
 • Повдигане на товара на пода и инсталирането му, ако е необходимо.
 • Изхвърляне на стари мебели на депо.

Компетентното опаковане и товарене на багаж и мебели са много важни при преместването, по-добре е да поръчате всички тези услуги по изчерпателен начин, тъй като нашите товарачи от извозва.бг знаят и знаят как да направят това. Внимателно опаковаме мебелите в собствени опаковъчни материали, които са включени в цената на транспортирането и внимателно изпращаме. Транспортът, използващ нашия транспорт, е възможно най-надежден и безопасен, товарът няма да бъде надраскан, деформиран или счупен. Нашите служители го опаковат добре и го обездвижват, така че транспортирането, дори по не особено добри пътища, ще бъде безопасно.

Ако транспортирането на мебели е евтино, но високото качество е вашата цел, тогава нашият екип е готов за сътрудничество, обадете се още сега.

Товарни превози на мебели от фирма „izvozva.bg“ – предимства

Транспортирането на мебели в региона извън града и околностите, до друг град е доста обезпокоителна задача. Свързвайки се с нашата  фирма за съдействие и помощ, получавате не само квалифицирано обслужване, но и редица предимства:

 • Справедливи и адекватни цени.
 • Бързо изпълнение на работата.
 • Уважение и отговорно отношение към вашия товар.
 • Транспорт с нов специализиран транспорт.
 • Минимални срокове за изпълнение на поръчките.
 • Конкурентни цени и безупречно изпълнение.

В допълнение, транспортирането на мебели в района на София и града с помощта на нашата услуга е доста изгодно, тъй като разходите за транспорт са фиксирани в договора и не нарастват при никакви обстоятелства (освен ако, разбира се, не увеличите обема на транспортирания стоки). Извършва се и транспорт с всякаква сложност и обем, тъй като автопаркът го позволява (превозни средства с товароносимост до 22 тона).

Колко струва транспортирането на мебели през София?

Цената на транспортирането на мебели се изчислява за всяка поръчка поотделно, тъй като мебелите могат да бъдат различни. Основните критерии за изчисляване на разходите са теглото и обемът на багажа, както и разстоянието на транспортиране.

Можете да разберете приблизителната цена на транспортирането на мебели в София с помощта на онлайн калкулатор. Ще трябва да посочите, какво трябва да транспортирате, да изберете автомобил, да определите броя на товарачите и времето.

За ваше улеснение има препоръки за всеки обект на транспорт или можете да получите съвет от нашия мениджър. Трябва ли да транспортирате мебели до София или, обратно, извън него?

Извършваме всякакъв транспорт за юридически и физически лица. Трябва спешно да транспортирате мебели за вашия офис или магазин? Нашият екип е винаги на ваше разположение. Цените ли професионализма, честността и трудолюбието? Тогава вие сте наш клиент!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *