Какви цветове дрехи са подходящи за брюнетки

2Всички тъмнокоси момичета са различни. Те са „топли“ и „студени“, мургави и бледи, с кафяви, сини или зелени очи.

Помните ли как страхотно изглеждат Меган Фокс, АнджелинаДжули, Пенелопе Крус, Ева Лонгория. Докато една от тях предпочита светли дрехи, друга избира нежните пастелни нюанси. И всичко това зависи от стилистите, които знаят как да изберете най-подходящите дрехи и да вземат предвид не само сянката на косата, но и цвета на кожата, цвета на очите и други характеристики от външния вид и формата.

Някои цветове могат да подчертават тена на кожата, други придават уморен вид. Съобразени с цвета на очите дрехите, могат да направят очите по-ярки и по-изразителни.

Модни тенденции

Цветът на дрехите не трябва да се комбинира само с външни данни, но също така и да се отговори на модните тенденции. http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-с-нестандартен-дизайн-в-бял-цвят.

Най-важното условие за избор цвят дрехи е да се определицветотипа. Това може да стане по няколко начина.

Традиционно всички брюнетки могат да бъдат разделени в две категории: „студени“ и „топли“. Първата група включва онези момичета, чиято кожа отива повече към жълтия, а втората в по-червена тоналност.

На първата група подхождат повече цветове в розово или бледо. При втората кожата е светла или тъмна с прасковен или златист тен.

Наситеният цвят на косата в комбинация с лека бледост създава красив контраст на светлината. Ето защо, стилистите съветват да се избягват цветове горчица, оранжево и жълто, както и всички ярки наситени цветове, особено лилаво, синьо, хладно синьо, изумрудено зелено, фуксия и лавандула.

Тъмнокосите момичетатрябва да се насочат към топли, меки цветове – пясък, заглушено розово, праскова, цвят на млечен шоколад и карамел. Идеален е още цвят червено, оранжево, кафяво, теракот и коралов цвят. „Топлите“ брюнетките трябва да избягват неясни и избледнели цветове: светло сиво, бледо розово, лилаво, бледо жълто, синьо-сиво, сиво-кафяво. Също така, няма да им отиват всички нюанси на синьото. Те ще ги направят незабележими и скучни.

Класически черен цвят е стилен за всички брюбетки, независимо от цвета кожа, коса и очи. Що се отнася за метални цветове, само студените брюнетките трябва да изберат дрехи в студени сребърни и метални нюанси. За „топлите“ момичета са подходящи дрехи в злато и топли тонове. Повече модели може да разгледате на адрес: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/български-панталони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *