Как да съчетаваме правилно дрехите си

drehiЗимата е съвсем близо. Дамите са се заели с обновяването на гардеробите си, обмисляйки и съчетаването на наличното в тях. Рокли, палта и панталони – има толкова много неща, за които трябва да помислим, а в Моден бутик Cliche всеки ще открие страхотни модни предложения. Всички дамски дрехи са елегантни, качествени и решени в актуални за сезона цветове. Закачливи принтове и безкрайно много възможности за интересно комбиниране – изберете дизайнерски облекла от Cliche и обновете гардероба си по-скоро. 

Кои са най-актуалните дрехи тази година

 

Топ тенденциите при модата се менят с всяка следваща година. Ако днес са актуални облекла в пастелната гама, то утре е възможно да бъдат модерни тези в ярки цветове и с нестандартни кройки. Това какво ще изберете да носите, зависи от особеностите на външния Ви вид и личностните предпочитания, които желаете да демонстрирате. Тази година се наблюдават доста новости при стила на дрехите и тяхното съчетаване. Ето ги и тях:

  • Дълги рокли до земята и спортни обувки – casual стилът при облеклата е доста предпочитан сред хората в активна възраст;
  • Дрехи с обемни ръкави – с поглед към далечното минало, дизайнерите отново залагат на осъвременената помпозност, която се харесва на дамите с ярко присъствие и желание да бъдат различни от останалите;
  • Кожени панталони и такива с широки крачоли – при този вид облекла отново се наблюдава препратка към изминалите времена, когато рокендролът е бил мантра за младите хора. 

Как да ги съчетаваме правилно

 

Най-важното е да се придържате към стила на отделните облекла. За да бъде тяхното съчетаване оптимално, е добре да страните от прекалено ексцентричните предложения. Изчистените облекла са винаги по-добрият вариант, ако искате да изглеждате “на място” в офиса, по време на разходка в града или парка, докато се забавлявате в нощния клуб. В цветово отношение също е добре да бъдете внимателни в съчетаването. Тази година са много популярни естествените нюанси и загадъчните ярки акценти. Ако и на Вас Ви допадат, насочете се смело към тях.

Откъде да поръчаме качествени облекла

 

В магазин Cliche има само подбрани дрехи, които всяка съвременна дама ще оцени подобаващо. Бъдете иновативни в начина си на обличане и изберете бутикови дрехи, които се отличават с изтънчен стил и многобройни възможности за съчетаване. Изглеждайте съвършено тази зима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *