Модни правила за създаване на перфектна визия

Стилът се определя от твоя вкус. Той е съобразен с твоето ежедневие, избор на цветове, креативност и готовност да експериментираш. Понякога не сме достатъчно уверени при избор на дадена дреха, допитваме се до приятелки или дори консултанта в магазина. Ние те разбираме напълно, затова сме подготвили няколко съвета, които ще направят живота ти по-лесен!

 

ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ

Едно от най-важните неща при изграждането на личен стил е да познаваш тялото си и да знаеш кои са твоите предимства и недостатъци. Например, ако си нисичка е добре да знаеш какъв тип рокли са най-подходящи за твоята височина. Ако имаш по-широк ханш – избери пола с висока талия и обувки на ток.

 

11-PIC1-visia

 

НАМЕРИ СВОЯ СТИЛ И ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙ

Научи се да се чувстваш добре в кожата си! Вътрешната нагласа се отразява и външно, затова трябва да се обичаш такава, каквато си! Винаги избирай дрехи, които те карат да се чувстваш добре когато се погледнеш в огледалото. Ако обичаш да носиш бижута, избери по-семпли дрехи за своята визия. Така ще можеш да акцентираш върху своите аксесоари. Ако нещо не е в твой стил, но те кара да се чувстваш красива – не се колебай да го добавиш към колекцията си!

 

11-PIC2-visia

 

ДЕТАЙЛИТЕ СА ВАЖНИ

Дори само изборът на правилна чанта може да направи визията ти завършена! Хубаво е, че има толкова много разновидности и лесно може да избереш това, от което имаш нужда. Малките и ефектни чантички са перфектен аксесоар към вечерния ти тоалет – все пак отиваш на парти, а не на поход! В ежедневието винаги можеш да носиш нещо по-семпло и изчистено, което да комбинираш с почти всичко в гардероба си, ако не искаш да харчиш пари за да се сдобиеш с чанта за всеки тоалет. Запомни – не е необходимо чантата и обувките да са в един цвят!

 

11-PIC3-visia

 

 

ЩЕ СЕ ВЛЮБИШ В ТЕЗИ ОБУВКИ

Обувките в телесен цвят издължават краката. Трябва ти напълно изчистен модел от кожа или лак, който се съчетава с абсолютно всичко! Стои много нежно и ти гарантираме, че тези обувки бързо ще се превърнат в твоя любим чифт!

 

11-PIC4-visia

 

Източник: https://sugarbae.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *