Мъжки костюми и подходящи цветове за посрещане на Нова 2021 година

Не само децата и жените чакат Нова година, но и мъжете. Въпреки сдържаността, статуса и бруталността си, не по-малко, силната половина от човечеството очаква новогодишно парти.

Статията ни е предоставена с любезното участие на Brutale.bg

В приятните новогодишни задължения около последния месец от годината, не забравяйте за собствените си идеи и това, как да празнувате Нова година, в какви дрехи и какви са плановете за предстоящата 2021 г. Това, какво да облечете на голямо новогодишно събиране ще обсъдим сега.

В какви цветове да посрещнете Нова година 2021 година

Когато избирате, в какво да празнувате Нова година, не забравяйте да вземете предвид цветовата схема. Белия метален бик благоприятства мъжкото облекло и мъжки костюми в следните цветове:

Млечни

Не мислете, че белите и сребърни нюанси са подходящи само за сватба. Именно в дрехите от тези цветове трябва да отпразнувате Нова година 2021. Тя изглежда празнична и елегантна. Стилните мъжки ризи в млечен цвят са идеални, както за официални панталони, така и за ежедневни дънки. С тях, визията е подходяща при всякакви обстоятелства на тържеството.

Слонова кост

Това е много модерен нюанс, който все повече се ползва в колекциите на световни дизайнери. Той е нежен, приятен за окото и грандиозен. В дрехи от този цвят мъжете определено трябва да отпразнуват Нова година 2021 г, за да спечелят благоразположението на Бика.

Крем

Този нюанс е свързан, повече с дамското облекло, но сега за тържественото събитие отговаря и на мъжете. Кремавите ризи и пуловери се съчетават добре с мъжки костюм или обикновени панталони, или дънки.

Антично бяло

Този цвят с гордо и достойно име заслужава специално внимание от мъжете. Изглежда много стилно, изискано и впечатляващо. Ризите изглеждат особено добре в този нюанс и правят костюма още по-елегантен и празничен. Решавайки да празнувате Нова година 2021 у дома, може не само да се чувствате комфортно, но и да изглеждате елегантно.

Пепел

Всички нюанси на сивото са от значение при избора на дрехи за посрещане на Нова година. За мъжете тази цветова схема подхожда на лицето, така че няма да е трудно да изберат един или друг елемент от гардероба. За да не се окаже твърде скучен мъжкият костюм в цвят пепел, може да се комбинира с ярки аксесоари (вратовръзка, кърпа в ревера и т.н.), които да разнообразяват перфектно дрехите.

Опушено

Още един нюанс на сивото, но с по-дълбок и по-тъмен израз. Дрехите от този цвят ще подхождат на мъже, които предпочитат строгостта и лаконичността във външен вид. Това е чудесен избор за мъжки костюм, с който да празнувате на Нова година 2021 в ресторант или друго официално място.

Цветовете за вашето облекло могат да се използват, както в едноцветни варианти, така и в комбинация помежду си. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че когато съставяте изображението е важно дрехите да са лаконични и сдържани, защото бикът се опитва да не се откроява. Не прекалявайте с цветовете. И, по-добре не смесвайте повече от три нюанса в едно облекло.

Празниците ще отминат, а спомените и снимките от тържеството ще останат за дълго с нас. Следователно трябва да работите усилено, върху имиджа и дрехите си, за да може, след това да се наслаждавате при разглеждането на снимките във вашия семеен албум. И, разбира се, по-добре да успокойте покровителя на годината от самото начало. Ето, защо, винаги трябва да сте споходени от неговото благоволение и късмет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *