Нещо за теб

Най-силните тенденции при грима

pages_31_1515488159прическаНай-силните тенденции при грима

Нашето проучване за топ тенденции за грижа за грима и красота има за цел да ви вдъхнови и ръководи във вашия списък за пазаруване. Според института за цветове Пантеон, тази година бодро синьо – серенити и розов кварц са най-харесваните цветове в световен план, както в грима, така и в облеклото, аксесоарите и дори дизайна на интериор. Не пропускайте тези четири горещи тенденции за грижа за лицето и красотата:

  1. Бронзов руж –Феновете на естествения блясък ще харесат тоновете на бронзовия руж, на които заложиха Balmain, Chloé и др. Независимо дали вашият личен стил е Boho или градски шик,  може да се твърди, че по естествени,  бронзови скули ще изглеждате с по-свежо лице. Внимавайте с ружа – колкото по матов е като консистенция, толкова по свежи ще изглеждате и обратно – колкото по-мазен и лъскав е толкова повече килогорами и години ще добави той.
  2. Розови сенки –Pозовите нюанси обикновено са запазени за устните, а не очите, но през 2016 г., навсякъде виждаме бледо розово върху клепачите. Палитрата Rose Quartz определено внушава спокойствие и на нея са заложили гримьорите на Dior, Lanvin и други големи имена. Те се опитват да привлекат вниманието към зоната на очите със закачливо розови сенки и очна линия. Външният вид изглежда изненадващо ласкателно, но и универсално. Опитайте и вие!
  3. Захаросана ябълка червено червило –Когато става въпрос за цвета на устните, червеното е нещо като основен момент тази година. Candy ябълка червеното червило е възходяща тенденция, измествайки бебешки розово и румена марсала. Най-добрият начин да се покаже този тренд е да се съсредоточите върху устните с матово червено червило и да оставите останалата част от лицето доста обикновена. Внимавайте с избора на цвят червило, защото ако то е прекалено светло, има риск зъбите ви, докато говорите да изглеждат много по-тъмни. За това, все пак използвайте умерено светлите тонове и ако зъбите ви не са достатъчно бели, избягвайте цвят розов кварц, дори и да ви стои добре на цвета на лицето.

Коментарите са изключени за Най-силните тенденции при грима