Слънчеви очила за мъже – просто правилен избор

Мъжките слънчеви очила са не само аксесоар в наши дни!

Този детайл е неразделна част от образа на един успешен представител на силна половина от човечеството. Правилно подбраният аксесоар добавя +100 към бруталността и мъжествеността на притежателя си и осигурява надеждна защита от ултравиолетовите лъчи.

Сега с BRANDSOUTLET може да направите най-верния избор!

Мъжки слънчеви очила – важните нюанси

Добрите очила нежно скриват недостатъците и подчертават достойнството на формата на лицето. Най-важни тук са пропорциите. Тук всичко е по-просто, колкото по-голямо е лицето, толкова по-големи ще бъдат очилата, които ще купите. Много е важно, горният край на продукта да завършва на нивото на веждите. Нежелателно рамката да излиза извън контурите на лицевата страна.

Мъжките слънчеви очила седят правилно, когато рамката е перпендикулярна. Ако долната част на продукта лежи върху скулите – този модел не ви подхожда. Желателно е долният край на рамката, да завършва в горната граница на носа.

Някои представители от по-силния пол просто трябва да купят мъжки слънчеви очила, за да изгладят впечатлението за непропорционално голям или, напротив, твърде малък нос.

Не се притеснявайте, ако не разбирате нищо в такива неща!

Покупката на маркови аксесоари във всеки уважаващ себе си магазин, включва комуникация с професионални сътрудници по продажбите. Такива специалисти ще съдействат с всички необходими параметри за няколко минути.

Brandsoutlet е насреща, за да предостави най-добрите модели маркови мъжки слънчеви очила!

Как да изберем мъжки очила, в зависимост от формата на лицето при покупка в онлайн магазин brandsoutlet.bg:

1. Кръгла форма – овалните или „кръгли“ модели тук са противопоказани. Оптималното решение е квадратни слънчеви очила или правоъгълни модели.

2. Правоъгълна или квадратна форма на лицето. Притежателите на остри брадички и широките скули, трябва да се ориентират към овални и кръгли очила. В някои случаи авиатори очила се вписват идеално. За представителя на силния пол, които има такива контури е по-добре да се откаже от правоъгълните очила.

3. Лицето е удължено. Сред известните марки със сигурност ще намерите интересна оферта на достъпна цена. Обърнете внимание на големите модели и тип авиатори.

4. Лице с форма на диамант. Ако имате тясна брадичка и широки скули, опитайте модел очила с цветна рамка. Отдайте предпочитание на по-големите модели. Вашата цел е да преместите вниманието от брадичката към горната част на лицето. Оптималното решение е класическа трапецовидна или правоъгълна форма.

5. Овално лице. Няма никакви проблеми! Подходящи са почти всички модели и цветови решения, с изключение на масивните рамки. Лицето на идеалната форма също не трябва да се крие зад твърде големите очила.

Какъв цвят и материал мъжки слънчеви очила е за предпочитане

По този въпрос няма смисъл да бъдете оригинални. Много по-добре да следват световните тенденции. Ако останалите ви аксесоари (куфарче, часовник или колан) са кафяви със сребърни метални вложки, препоръчително е, очилата да са в същия вид. Повечето почитатели на модния писък, предпочитат сиво, черно или кафяво. Изключения, разбира се, също има!

С избора на Brandsoutlet и партньорската мрежа Gate.BG Ltd може да сте уверени, че ще попаднете на верния избор мъжки слънчеви очила!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *