Услуги

Съпротива срещу DDos атаки

Ние предлагаме на бизнес клиентите ни основен набор от възможности за предпазване от евентуални разрушителни атаки от разпределен отказ на услуга (DDoS), чрез новата ни услуга за DDoS защита.
Обикновено, за да се предпази от DDoS, организацията трябва да закупи специално оборудване, софтуер и услуги, които са непосилни за по-малките бизнеси. Ние предлагаме усъвършенствана защита на клиентите ни срещу месечна такса. Намерението ни е да предоставим своевременно услуги за превенция на DDoS в рамките на базирани инфраструктурни решения и приспособления за корпоративни клиенти.
Чрез предлагането на тази услуга директно на нашите клиенти, като абонаментна услуга, защитата от хакерски атака става лесна и постижима за малки и големи бизнеси. Всеки може да бъде засегнат от DDoS атака, но сега с наша помощ може да сте спокойни за всяка ваша операции, когато става въпрос за опазване на бизнеса Ви онлайн.
Атаките отказ на услуга придобиха известност от случаи с широк отзвук, включващи участието на хакерски групи като Anonymous, които сриват правителствени сайтове в Америка и Великобритания. Но те представляват реална опасност за много търговски организации, които могат да бъдат засегнати само с големи обеми на уеб трафик. Инструментите, проектирани да инициират нападения, са лесно достъпни онлайн и съчетани с бързо растящи онлайн бази знания дават на агресорите всичко необходимо, за да инициират мощни DDoS атаки, причиняващи сериозни щети на много бизнеси.
За всяка организация с онлайн присъствие дори малки прекъсвания влияят върху потоците от приходи, вредят на трудно спечелената репутация и създават усещане за незащитен сайт; всичко това може да бъде избегнато с наша помощ. Ние предлагаме уникална евристична технология, която защитава всички важни ресурси на клиента чрез анализиране и баланс на входящи и изходящи заявки и гарантира непрекъснато добро обслужване.
Избрахме този метод поради иновативната технология на непрекъснато обучение и адаптиране към DDoS заплахите. Искаме да сме сигурни, че осигуряваме на нашите клиенти услуга, която може да ги защитава от управлявани атаки срещу уеб ресурсите им.

Коментарите са изключени за Съпротива срещу DDos атаки