Нещо за теб

Модерни мебели за баня – плот за стоящ умивалник

Сред нещата, които се промениха в обзавеждането в банята през последните 20-тина години със сигурност е монтирането на мебели за баня, които избягват традиционната постройка. Едно такова решение, което наистина е революционно от естетическа и функционална гледна точка, е монтирането на плот за баня, който в различните си размери, може да изпълнява няколко функции.
 
Плотът за баня, определено спада в категорията мебели за баня, макар той да няма толкова богата структура. Най-често плотът се използва за модерните модели стоящи мивки за баня, които са за монтаж върху плот. Това са различни модели мивки тип купа, които стоят завладяващо в интериора. Още повече те са без вграден смесител за умивалник, а това още повече подчертава присъствието на плота. Заедно със свободностоящата мивка, те образуват прекрасна композиция, която засилва естетическото въздействие в интериора.
 
Все пак потребителите имат право на избор, защото има модели плот за баня, които са предназначени конкретно за да са подложка на модела мивка. Има модели, които са 2 в 1; умивалник с плот от ляво или дясно, или плот, който обгражда цялата мивка. Има модели, при които самото долно шкафче за баня е завършено в горната си част с масивна материя, която осигурява плот пространство за свободностояща мивка.
 
Плотът в банята е много подходящ, защото променя изцяло идеята за една конзолна мивка, която има мощно присъствие в интериора и не позволява да се оползотвори пространството под нея. Всъщност, дори самите модели плотове са специално предназначени  за окачване на стената и осигурява пространство за мивката; има модели, които са захванати над шкафчето и това позволява позволява инсталация на различни места в самото помещение.
 
Когато търсите да разнообразите помещението с нови мебели за баня, обмислете варианта за плот мебел, която да бъде красивата поставка за още по-красивата свободностояща мивка тип купа, която вече сте избрали.

Коментарите са изключени за Модерни мебели за баня – плот за стоящ умивалник