Нещо за теб

Положителни емоции и качество потвърдени със Сертификат Коректна фирма

Businessman showing thumbs upВсеки допир с положителните емоции води до повече позитивизъм у хората. Но положителните мнения на потребителите се влияят от конкретните характеристики на услугите или стоките. Маркетинговите стратегии и проучвания са повод за евентуално “предвиждане“ на вероятните търговски резултати. Все пак, най-добрите резултати са видими именно от задоволството и положителните емоции, които показват потребителите.
 
За да споделиш своето мнение, относно определени стоки и услуги, е необходим достъп до Интернет и неговите многобройни сайтове. Съвременните социални мрежи улесняват споделянето и обмяната на опит между различните потребители и клиенти. За да запазиш доброто реноме на фирмата си, трябва да се концентрираш върху позитивното отношение, особено към клиентите си.
Клиентите са “своенравни“, когато става въпрос за избор на стоки или услуги. Информацията е многостранна и доста противоречива. Но съществува начин да се анализират основните тенденции, свързани с фирми и организации. Такава е дейността на Изследователския център на клиентските мнения. Той събира положителната информация и отзиви, които са предоставени от потребителите, най-вече в Интернет пространството.
Центърът осигурява и сертификат, който е достояние на най-изявените и лоялни търговци. Това е Сертификат Коректна фирма, който е много повече от обикновено признание за значението на фирмите или организациите в регионалните и национални икономически процеси.
Изследователският център непрекъснато разширява своята работа, като над 15000 фирми са станали притежател на съответния сертификат. Това говори по един безспорен начин за несъмнените достойнства на компаниите и организациите, за промишлената, търговска и индустриална дейност, не само в България, но и в Европа.
Центърът, който е известен и като ИЦНКМ, не е само  обикновен коректив на съответните търговски практики в страната ни. Той е безпристрастен анализатор на всички процеси, които водят до заслуженото определяне на признатите фирми и като коректни. Коректността  и качеството са синоним за успешен бизнес, а гаранция за това е и “Сертификат Коректна фирма“.
 

Коментарите са изключени за Положителни емоции и качество потвърдени със Сертификат Коректна фирма