Дрехи и аксесоари за вас и офиса

дамски часовник

Дамите трябва да се чувстват комфортно в дрехите си за офис. В същото време тези тоалети, гривни, аксесоари и дамски часовници, трябва да говорят за това, че жената е уверена в себе си и уменията си. Каквото и да говорим офис облеклото трябва да бъде малко или много консервативно.

Заложете все пак на обеци, гривни и дамски часовници, но те трябва да поддържат някакъв стандарт. Така например вашите маркови часовници трябва да бъдат малки и фини. Не залагайте на часовници с големи циферблати, които са като водомер на ръката ви. Вие се нуждаете от предложение за магазин за часовници в София или друг град и там да закупите стилно дамско предложение. Можете да комбинирате новите оригинални часовници с някакви обеци, пръстени, гривни или чанта например. Така можете да разкрасите и придадете стил на предимно скучновати модели на дрехи за офиса.

В същото време трябва да спазвате някой правила. Не бива да носите чехли или кецове в офиса. Ако искате да ви вземат на сериозно не бива да се държите, като човек, който е не доизживял своето детство. Ако тези обувки са забранени, то можете да заложите на обувки на нисък или среден ток, но все пак удобството трябва да бъде на първо място. Ако не обичате да носите такива, то имайте предвид, че не всички високи обувки задължително са и неудобни. Има много такива, които могат да ви паснат, сякаш са правени точно за вас. Потърсете и разгледайте няколко магазина. Можете дори да си купите такива обувки в тон с вашият часовник Rado и новото ви портмоне. Всичко това се продава в бутиковите магазини за скъпи часовници или пък можете да поръчате онлайн часовници от известните интернет магазини.

Дамски часовници за офиса

Относно полите, тяхната дължина и деколтето. Като цяло не е тайна, че за да постигнат целите си някой бизнес дами наистина прибягват до по-дълбоки деколтета например. Това не е лошо ако търсите финансиране за даден продукт или проект, но е добре да внимавате с дълбочината. В обикновен ден, без бизнес срещи носете по-дълги поли и нека ризите са с по-малко деколте.

Ако сезона позволява може да носите не толкова официална риза с навити ръкави. По този начин на китката ви ще изпъкне вашия нов дамски часовник или сребърна гривна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *