Кога да започнем да планираме лятната почивка в България

Оферти за лятна почивка в България

Колкото по-топло става времето, толкова повече мислите ни се насочват към предстоящата почивка на морето през лятото. Според някои е все още твърде рано да се правят каквито и да е планове, но всъщност остават около 3 месеца преди сезона да бъде официално открит.
Ето защо е напълно разумно да започнем да обмисляме къде искаме да прекараме нашата почивка на морето в България през 2020.

В страната ни все още могат да се открият не един и два красиви и чисти плажа. Те са рай за родителите, които могат спокойно да пуснат децата си да струят замъци от пясък, да се надбягват по брега и т.н. Разбира се, най-важното е да знаем в кой курорт искаме да прекараме нашата почивка на морето в България.

На юг времето позволява да отидем на плаж значително по-рано, отколкото на север. Това привлича повече плажуващи по Южното Черноморие. Ако искаме да отделим от отпуската си и да заминем в този край на страната, трябва да плануваме месец-два предварително. В разгара на сезона места в топ курортите трудно се намират.

Повечето собственици на комплекси пускат промоционални условия за ранни записвания. Офертите са изгодни, а и ни гарантират, че ще можем да почиваме на избраните от нас дати. Няма две мнения по въпроса, че ако резервираме своята почивка на морето още от март, ще ни излезе по-евтино.

Северното Черноморие в България също предлага няколко първокласни курорта. Един от тях е Албена. Възможностите за място, на което да прекараме почивката си на морето, са изобилни. Хотелските комплекси с готовност посрещат желанията на гостите, за да може всеки да се наслади максимално на времето си за релакс.

Пролетта е чудесно време да организираме, ако не цялата, то поне част от лятната ваканция. Март и април отминават неусетно, когато знаем, че още в края на май може да се отправим към Българското Черноморието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *