Tенденции при избор на оригинални маратонки през 2021г.

tendencii v modata na originalni maratonki 2021Понякога дори душата ви се нуждае от промяна, особено ако сте се насладили на класиката изцяло. Опитайте тенденцията, която набира популярност както при дамските, така и при мъжките оригинални маратонки за есента.

Модни оригинални  маратонки от SportFaster 2020-2021 –  класика и функционалност

Стилен велур

Вземете всички популярни тенденции, след това добавете малко велур, за да създадете модерни маратонки 2021. През сезоните пролет-лято и есен-зима са популярни неутрални, но интересни тонове: светло синьо или светло маслинено.

Ако искате да бъдете по-смели, изберете по-тъмна маслина, но ако душата ви иска още – тогава тъмният портокал ще ви помогне. Освен това велурът добавя текстура и визуален интерес към прости, но стилни тоалети. Чудесен вариант, когато комбинирате спортната висия с велурени маратонки.

Техно – модерен стил за есен-зима 2020-2021

Nike за първи път премина от обикновена мода към интелигентна мода. Това се случи, когато пуснаха HyperAdapt с автоматична връзване през 2016 г. Те се адаптират по електронен път към контурите на стъпалото, използвайки адаптивна технология за връзване. Nike Adapt BB (пуснат през февруари 2019 г.) пое с по-елегантен силует.

Днес марките предлагат страхотни маратонки за бягане с вградени хидроизолационни и рипстоп материи и тези обувки не са само за бегачи или спортисти. Това са идеалните маратонки за есента и допълват вечно популярния спортен стил с елегантните си силуети.

Марките Nike и Adidas първи усетиха тенденцията към високотехнологичните маратонки и можем само да мечтаем какво ни очаква в бъдеще. PUMA също е в крак със своята работеща система – удобната технология за възглавници не отговаря на законите на физиката. Ретро дизайнът е вдъхновен от космоса, а самата маратонка е създадена за 50-годишнината от кацането на Аполо 11 на Луната.

Туристически маратонки

zimni maratonki goretex adidas terrex

 

Продължавайки темата за функционалните маратонки, туристическите обувки са обувки за туризъм в планината, офроуд, гора и т.н. Следователно те са изработени от леки и водоустойчиви материали, с контурна подметка за добро сцепление, дизайнът е удобен за използване при екстремни условия.

Вдъхновявайки се от класически туристически обувки и го усъвършенствайки с брандиране, тази тенденция ще създаде големи вълни за есен / зима 2020-2021.

Високи маратонки – тип кец

Доста стилно и оригинално решение. Комбинирайте това с елегантни кожени и велурени панели в приглушени земни тонове, каишка за глезена и сравнително висока междинна подметка. Сътрудничеството между Nike и Converse работи добре.

Понякога дори силует като Air Jordan 1 се нуждае от силен изстрел. Дръзкият розов цвят за мъже осигури този ефект. Вижте и други ефирни модели от колекцията Jordan в outlet SportFaster.

Фокусирайте се върху подметката

Подметката Adidas 4D е една от най-интересните технологии, появили се напоследък в света на обувките. В комбинация с горната част на ZX 4000 и няколко цветови тона изглежда още по-хладен.Много световни марки предлагат оригинална междинна подметка и удобна амортизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *