Мода

Ботушите, в които са влюбени дамите тази зима

wisokiВисоките ботуши, които скриват коляното, са създадени само за изкусителки
Ако тази зима искате да не губите женствеността си и да сте елегантна по всяко време, заложете на чизмите. Несъмнено това са ботушите, в които всички дами са влюбени. С тях визията ни е много по-изкусителна, а и се съчетават лесно с почти всякакво облекло.
Използвайте следните примери, за да не се чудите как да ги комбинирате в ежедневието си:
 

  • Пола и любимият пуловер

Чизмите са изключително подходящи да се носят с пола. Тя може да е по-къса, ако фигурата ви го позволява, или да пада над самите ботуши. Внимавайте само да не е точно по ръба им, за да не ви създава дискомфорт, а и да не съсипва цялостния ви аутфит. Към полата може да сложите и любимия си плетен пуловер, стига да подберете цветово детайлите, за да постигнете пълна хармония.

  • С дънки и памучна риза

Едно класическо решение за високите ботуши е да ги носите с дънки, независимо дали са леко прокъсан модел или съвсем изчистени. Важно е само да бъдат слим, за да са ви плътно по краката и влизат в чизмите. Нагоре може да пробвате различни варианти, но един много добър от тях е да заложите на памучна риза във все така актуалното каре.
 

  • Плетена рокля

Плетените рокли са толкова удобни и меки, че няма дама, която би се отказала доброволно от тях. Заедно с ботушите над коляното те се превръщат в перфектния избор за деловите ангажименти, за събиране с приятели и разходка в парка. Приложението е разнообразно, а самочувствието ви на дама, ще е винаги на ниво. Роклята може да е с поло яка или с по-отворено деколте – въпрос на лични предпочитания.

  • Плътни къси панталонки

Ако поддържате редовно тялото си във фитнеса, няма да имате никакви притеснения от това предложение. Късите панталонки може да са дори от вълнен плат – така няма да мръзнете, ако сте свикнали с по-дебело облекло. Под тях сложете термо чорапогащник за допълнителна защита от студа. Нагоре имате различни опции за избор – пуловер, топ с дълъг ръкав, кежуъл риза. А за да завършите концепцията, увийте около врата си модерен, цветен шал. Резултатът е зашеметяващ!

  • Кожен клин и късо палто

Смела идея, която ще се понрави на по-стройните представителки на нежния пол, които не чувстват, че имат килограми за сваляне. В крайна сметка всичко е въпрос на самочувствие, затова погледнете се в огледалото и ако харесате образа си, значи няма никакви пречки да излезете и на улицата така. Коженият клин се е превърнал в класика за дамите, съчетайте го с високите ботуши и с палто с космест ефект.
 
 
 

Коментарите са изключени за Ботушите, в които са влюбени дамите тази зима