Мода

За обувките и хората

Днес изобилието от мъжки обувки и дамски обувки е толкова огромно, че трудно можем да си представим, колко много обувки всъщност има на пазара и те са с различна големина, цвят, модел, като марките обувки Tamaris и обувки caprice са само малка част от огромното изобилие от маркетинг и марки в света на обувките.
Всъщност производството и носенето на обувки, били те дамски обувки или мъжки обувки, та ако щете и детски обувки не е просто бизнес за милиони, а нещо повече. Всичко свързано с обувките и с модата, като цяло се разглежда дори от науката и по-точно психологията. Самият бизнес за обувки се е превърнал в изключително доходоносен, а това се дължи на факта, че хората носят обувки от както се помнят. Базирайки се на това и на времената, в които живеем и които ни приканват да пазаруваме все повече и повече, големите производители на всякакви видове обувки са превърнали направата и дизайна в сплав от изкуство и психология. В същото време ние, обикновените потребители лесно можем да се разпознаваме едни други според вида обувки, които носим. А може би не чак толкова лесно…?
Психолозите са стигнали до следните умозаключения наблюдавайки и анализирайки редица хора и навиците им на избиране и носене на обувки. Те са стигнали до извода, че по-свободолюбивите хора не обръщат голямо внимание на обувките или дрехите били те италиански и модни или пък прагматични немски обувки например. В същото време интересно да се знае е, че мъжете и жените, които се страхуват от обвързване и не обичат да се задържат дълго време с един човек, независимо дали са от нежния пол или от силния, носят спретнати и елегантни черни обувки. Ако обекта на вашите желания предпочита да носи предимно такива дамски обувки или следователно мъжки обувки то е добре да имате едно на ум за намеренията си към него или нея.
Вижте още на адрес Obuvkite.net

Коментарите са изключени за За обувките и хората