За обувките и хората

Днес изобилието от мъжки обувки и дамски обувки е толкова огромно, че трудно можем да си представим, колко много обувки всъщност има на пазара и те са с различна големина, цвят, модел, като марките обувки Tamaris и обувки caprice са само малка част от огромното изобилие от маркетинг и марки в света на обувките.
Всъщност производството и носенето на обувки, били те дамски обувки или мъжки обувки, та ако щете и детски обувки не е просто бизнес за милиони, а нещо повече. Всичко свързано с обувките и с модата, като цяло се разглежда дори от науката и по-точно психологията. Самият бизнес за обувки се е превърнал в изключително доходоносен, а това се дължи на факта, че хората носят обувки от както се помнят. Базирайки се на това и на времената, в които живеем и които ни приканват да пазаруваме все повече и повече, големите производители на всякакви видове обувки са превърнали направата и дизайна в сплав от изкуство и психология. В същото време ние, обикновените потребители лесно можем да се разпознаваме едни други според вида обувки, които носим. А може би не чак толкова лесно…?
Психолозите са стигнали до следните умозаключения наблюдавайки и анализирайки редица хора и навиците им на избиране и носене на обувки. Те са стигнали до извода, че по-свободолюбивите хора не обръщат голямо внимание на обувките или дрехите били те италиански и модни или пък прагматични немски обувки например. В същото време интересно да се знае е, че мъжете и жените, които се страхуват от обвързване и не обичат да се задържат дълго време с един човек, независимо дали са от нежния пол или от силния, носят спретнати и елегантни черни обувки. Ако обекта на вашите желания предпочита да носи предимно такива дамски обувки или следователно мъжки обувки то е добре да имате едно на ум за намеренията си към него или нея.
Вижте още на адрес Obuvkite.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *