Мода

Идеи за подаръци за мъже

Идеите за подаръци за мъже са многобройни и понякога е трудно да изберем? Мъжете обичат да получават подаръци, които са свързани с техните хобита и интереси. Тоест може да включват видео игри, автомобилна техника, „Направи си сам“, аксесоари, дрехи, мъжка козметка и още. Разнообразието от идеи е голямо и в тази статия ще разгледаме някои от тях.  

Подаръчен комплект – алкохол

Ако вашият мъж е страстен любител на определен алкохол, то персонализираният подаръчен комплект уиски например, е идеалният избор за него. Той включва изискан декантер за уиски, комплект от четири чаши за уиски и поднос от бамбуково дърво. Всяка част от комплекта може да се мие в съдомиялна машина. Вашият човек ще бъде приятно изненадан и определено ще оцени замисълът, който се крие зад избора на този подарък.

Масажор

Масажорът е друг чудесен подарък за мъже, а и не само. Използването на масажор след тежък работен ден би било много приятно и отпускащо, облекчавайки стегнатите мускули и болки след тренировка или лоша стойка. Той елиминира нуждата да се отделя специално време за посещеие на специалист, както и финанси. Разбира се, ако случаят е сериозен,  е препоръчително да се посети специалист, но при леки случаи домашният масаж е много подходящ и релаксиращ.

Стилен часовник

Често подаряван аксесоар за мъже е един хубав часовник. Освен като стилен аксесоар, който допълва видът на един мъж, той е и практичен подарък. На пазара има голямо разнообразие от модели и марки, подходяща за всеки вкус, стил и нужди. Ако се чудите, едни от предпочитаните модели за 2022 са – часовници Casio, Rolex, Omega, Seiko, Bulgari и още.

Персонализиран одеколон

Персонализираният одеколон като подарък за мъже, е прекрасна идея за всеки мъж в списъка ви. Той е начин да изрази своята индивидуалност чрез аромат, включително впечатлявайки някоя дама с него. Подаръчните комплекти одеколон се предлагат в различни аромати, включително свежи, дървесни и мъжки.

Златни копчета за ръкавели

Има няколко начина да поднесете златни копчета за ръкавели като уникален подарък за мъж. Независимо дали става въпрос за сватбена или празнична изненада, златните копчета за ръкавели ще накарат мъжа да изглежда респектиращ и представителен. Златните кръгли копчета биха придали блясък и класа на всяко официално събитие. Има възможност да се персонализират и комбинират с комплект щипки за вратовръзка за най-силен ефект. Класическите сребърни копчета за ръкавели биха допълнили страхотно облеклото на всеки мъж.

Кожени портфейли

Портфейлите са друга често срещана изненада. Биха били в добра комбинация, заедно с един класен ръчен часовник. Те не само са полезни и стилни, а също и функционални. Добре изглеждащия портфейл, придава вид на способен и стабилен мъж. От някои култури, се смятат дори за носещи късмет .

За феновете на AirSoft

Персонализираните комплекти от кутии за боеприпаси са идеални подаръци за мъже, които са фенове на AirSoft. Тези уникални кутии могат да бъдат персонализирани с името на получателя и са чудесен начин да кажете „Обичам те“. Комплектите кутии за патрони са практични и за съхранение на ценности, пури и инструменти. Ако търсите готин начин да добавите лично послание към подаръка си, помислете за гравиране.

Персонализиран тефтер

Ако вашият мъж е подреден и обича да държи всичко под контрол, персонализиран тефтер е подаръкът за него. Предлага се богат избор от видове, дизайни, светове, форми и тематики. Ако никой от тях не намирате заподходящ, съществуват варианти да се изработи такъв, който да е уникален и интересен за него.

Коментарите са изключени за Идеи за подаръци за мъже