Нещо за теб

Какви бижута са модерни този сезон?

man-jewelery-1Бижута екцентират върху определени зони. Вие избирате една гореща точка на тялото ви, която желаете да се подчертае. Когато се използват бижута се използва едно по-ефектно и останалите трябва да не бъдат толкова фрапиращи. Когато вие слушате една песен, не бихте желали да чуете още две едновременно, нали така?
Любовта към бижутата е нещо изключително субективно. Една жена никога не може да бъде принудена да харесва или да носи бижута. Всяка жена може да си купи и да притежава бижута, но как тя успява да ги включи в начина си на живот е въпрос на нейния усет за мода. Разбира се, някой може да каже, че една жена, която има много бижута, не се нуждае от повече. Така че, защо тя би искала повече бижута? По този въпрос всичко, което може да се каже е, когато мислим за нещо, свързано с модата, че е достатъчно, то никога не се оказва такова.
Нека погледнем към света на модните тенденции. Най-добрият начин да добавите бижу към обикновен костюм е да се носят колиета с форма на синджирчета на пластове. Този стил е една от най-силните тенденции през този сезон, което е доста трудно да се пропусне. Индивидуалните колиета също може да бъдат носени едновремено, за да създадат облик на колие от няколко слоя. Това ще ви даде по-голяма гъвкавост, по отношение на вида, който искате да създадете. Когато изберете колие на няколко слоя, се опитайте да намери бижу, което подхожда като пропорции именно на вас самите, тъй катоима голямо разнообразие от дизайнерски елементи и текстури. Сребърните верижки, колиета, обеци, гривна или пръстени с перли и кристални мъниста Сваровски са много модерни през този сезон. Колиетата с пера, панделки, пискюли и перли също са популярни. За случайни срещи за обяд с приятели, можете да заложите на изчистена бяла риза, поло или тениска, като добавите уникална многопластова огърлица или ефектни обеци сваровски. Ако откриете онлайн или в търговската мрежа бижута със стъкло, кристали Сваровски, пера или дантели, тогава определено трябва да ги вземете.
Тези елементи са необходими и перфектни за ежедневна мода на всяка жена. Ключът към добрия външен вид всяко от бижутата да се носи по определен повод, а не няколко атрактивни маркови бижута наведнъж, което би унищожило чара им. Една истинска дама винаги може да намери начин в подходящия момент да покаже дискретно бужуто, което носи, без да парадира с него и то да се набива на очи на всички. Мислете за елегантност, но запазете цялостния ви външен вид максимално изчистен и опростен.

Коментарите са изключени за Какви бижута са модерни този сезон?