Гардероб, пълен с вещи, които не използвате, е безпорядък и загуба на пари. Може да имате страхотни неща, но те не са полезни, ако никога не ги носите. Можете да създадете повече пространство в гардероба си, като се отървете от дрехите, които не използвате. Ето няколко въпроса, които могат да ви помогнат да решите от какво да се отървете: – Носите ли я? – Все още ли сте влюбени в нея? – Все още ли е в добро състояние? – Имате ли нещо друго, което е по-добро?

Пазарувайте универсални артикули, които могат да се използват за повече от един случай

Когато пазарувате, опитайте се да намерите артикули, които могат да се носят по няколко повода. Това е така, защото животът на възрастните е много по-малко предсказуем от този в детството. Ако искате да сте подготвени за тези неочаквани събития, трябва да пазарувате универсални дрехи. Ако искате да сте подготвени за тези неочаквани събития, трябва да пазарувате универсални дрехи. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да пазарувате универсално облекло: – Съсредоточете се върху кройката: Вместо да пазарувате според марката или цвета, трябва да се съсредоточите върху прилягането на артикула. – Изберете неутрални цветове: Изберете неутрални цветове, които могат да се носят при различни случаи. – Разгледайте различни материи: Можете да намерите универсални артикули от различни материи като коприна, вълна и памук.

Създайте цветно колело на любимите си тоалети

Със сигурност ще ви е от полза, ако имате предвид цветовото колело, докато пазарувате нови дрехи. Цветовото колело е полезно за създаването на цветови палитри, които са визуално привлекателни. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да създадете цветно колело на любимите си тоалети: – Започнете с любимите си тоалети: Ако тепърва започвате, можете да използвате цветове, които вече имате в гардероба си. – Изберете цветове, които са в сезона: Ако не сте сигурни как да изберете цветове, трябва да имате предвид кои цветове са в сезона. – Смесвайте и съчетавайте цветове: След като вече разполагате с цветовото колело, можете да започнете да смесвате и съчетавате цветове, за да създавате нови тоалети.

By