Нещо за теб

Бижута за мъже – как да ги изберем

man-jewelery-1Съвети при избора на подходящо бижу за мъж
В миналата част споделихме изборът на бижу според стила на обличане, а сега продължаваме с още съвети.
Работното място
Да кажем, че работното място и стилът на обличане са доста свързани. Затова тук може да се придържате към същите правила.
При наложен дрескод на работното място, костюм или по-официални дрехи, подходящи са – метални бижута от сребро, злато или друг благороден метал.
В случай, че може да си позволи спортно-елегантна визия удачен избор са металните накити, в комбинация или не, с дърво и кожа.
Предпочитания към бижутата
Да кажем, че този фактор невинаги е свързан със стила на обличане и работното място.
В работното си ежедневие човек може да се налага да носи определен стил дрехи в комбинация с подходящите аксесоари, но в свободното си време да заложи на своите любими.
Затова ще трябва да обърнете внимание на тези подробности.
Според формата на ръцете
Ще споменем само ръцете, тъй като предпочитаните бижута са гривните и пръстените. Що се отнася до колиетата, както казахме, те са по-специална територия и обикновено притежателят им влага символика, а не търси красота.
Та, според големината на ръцете (от рамото до върха на пръстите) и китката може да изберете подходяща гривна.
В случай, че човекът е с масивни ръце, широка китка и голяма длан – подходящи са по-едрите гривни. Причината е, че една по-фина такава няма да се забелязва и допълнително ще подчертава големината на ръката.
1Ако пък ръцете не са чак толкова големи, може да изберете среден размер – нито много тънки, нито много широки гривни.
Изключително мъжествено и стилно стоят кожените гривни. Те носят посланието, че приносителят им е страстна натура и не се притеснява да подчертае своята сила.
Бижутата за мъже може да се окажат отличен подарък, стига да ги изберете с мисъл на получателя и да ги поднесете в подходяща опаковка.
Източник: https://kapere.com/promocii

Коментарите са изключени за Бижута за мъже – как да ги изберем