Мода

Как да носим токчета

Дамите непременно носят обувки с ток. За зимата те залагат на дамски ботуши с ток или на дамски боти с ток. За лятото вариантите са не по-малко, като се предлагат изобилия от дамски сандали на ток, както и на много видове официални обувки на ток за всеки сезон. Независимо дали залагате на маркови обувки S.Oliver например или пък на колекцията обувки на Caprice или любими са ви обувки от естествена кожа, то трябва да знаете, че марката няма значение за това дали обувките ще са ви удобни. Марката обувка може да ви направи стилни, така както никоя друга обувка не може да ви направи стилни или да завърши вашият тоалет. Това знаят най-добре почитателките на немски обувки или на класическите италиански или дори на спортни обувки от САЩ. Важното е обаче да се знае, че е от изключително значение едни обувки да ви пасват идеално по крака. Само тогава те ще са ви удобни.
Какво да направим за да изберем качествените дамски обувки, които да не ни убиват и да не ни правят мазоли, ще се запитате? Мнозина са жените, които си купуват дамски обувки на ток за официални събития например, а след обуването им се оказва, че краката ги болят, а по тях има мазоли. Това е така, защото ако при купуване обувката ви не е удобна и ви стяга, то шанса да се отпусне с времето не е голям. Именно заради това не трябва да залагате на градският мит, че ако едни дамски обувки са ви малки в пробната, то те ще ви станат след време.
Също така не бива да пазарувате обувки сутрин. Оказва се, че доста от представителките на нежния пол обичат да пазаруват обувки сутрин или по обяд. Оказва се, че най-удачното време за покупката на обувки на ток е вечер. Тогава краката малко или много са оттекли и подули, а това дава идеална възможност да разберете дали пробваните от вас обувки ще ви станат. Ако сутрин те са ви удобни, а вие ги купите именно тогава, то няма гаранция, че и вечерта ще е така.

Коментарите са изключени за Как да носим токчета