Услуги

Климатизация на база променлив поток на хладилния агент

Климатизация на база променлив поток на хладилния агент

Професионални VRF системи от Маркан Про

Климатизация, която е функционална, модерна и гарантира поддържане на оптимален микроклимат в помещенията! Този тип ОВК системи за климатизация наричаме съвременни и те масово навлязоха в ежедневието не само на индустрията и бизнеса, но и на домовете, като част от малки или големи жилищни сгради. Когато говорим за климатизация на база променливия ток на хладилния агент, говорим за съвременната VRF система за климатизиране. Маркан Про от години професионално предлагат и монтират подобен тип съвременни системи, които надеждно да поддържат въздуха в помещенията ви, относно влажност, топлина или охлаждане. Вижте малко повече за възможностите на VRF системите за централна климатизация…
Климатизация и променливия поток на хладилния агент – защо?

Голямото предимство на този тип централна климатична система е наличието на едно външно тяло или агрегат, който може да се свързва с голям брой вътрешни тела. Вътрешните климатични тела са от различен калибър, с различна форма , мощности и така нататък. Това прави този тип инсталация идеалният избор не само за индустриални, промишлени и търговски обекти, но и за жилищни комплекси. Първите иноватори в бранша въвели работния режим за променлив поток на хладилния агент са гигантите от Тошиба. Енергийната ефективност и комфорта на обитателите в помещенията е максимален, благодарение на промяната в потока на подаденият хладилен агент. На фона на обикновените централни системи за климатизация, тази може да ви спести до над 35% от разходите за енергия. Как става това?

Пусната в работния си режим, VRF системата контролира мощността подавана от топлообменника на външното тяло и инверторния му компресор. Така се подават различни мощности към отделни вътрешни тела и се спестява загуба на енергия по трасето. Двутръбната система на този тип климатични системи е една от най-съвременните й варианти. Какво могат да ви предложат Маркан Про, при монтажа на централна климатична система с променлив поток на хладилния агент? Те предлагат на клиентите надеждност на експлоатация, гъвкав и лесен монтаж, комфорт на интериорната среда и лесно електронно управление, както и дълъг живот на самата система. Ако искате максимален комфорт в разнообразен тип помещения, независимо дали сградата ви е болница, хотел, търговски център, хипермаркет, офис сграда или жилищен блок – посетете страницата на компанията www.markanpro.bg и се свържете за консултация със специалистите по климатизация на вашите сгради и обекти!