Когато става въпрос за избор на дрехи, пълните жени често имат повече ограничения от обикновено. Изборът на подходящо облекло може да бъде много разочароващ и изнервящ за жените с по-пълна фигура, тъй като много от вариантите или подчертават, или прикриват проблемните зони. За щастие има много полезни съвети за стил и лесни трикове, които можете да използвате, за да направите избора си на гардероб много по-малко стресиращ.

 

Откажете се от прилепналите по тялото дрехи

Най-важният съвет, когато става въпрос за обличане на пълни жени, е да се откажете от прилепналите по тялото дрехи. Обикновено това е първото нещо, за което се притесняват много жени с по-пълна фигура. В повечето случаи обаче не е необходимо да притискаме телата си в дрехите. Въпреки че е важно да се чувствате удобно в това, което носите, има много стилни и практични варианти. Ако имате по-дебела талия, трябва да внимавате да не носите дрехи, които я правят да изглежда по-дебела. Например можете да носите плавна блуза, която има набран подгъв, за да придаде обем в горната част, или да носите блейзър със свободна кройка, който има пухкав силует.

 

 

Не разчитайте на маратонките за всичко

Без съмнение много жени са привлечени от маратонките заради тяхната универсалност. Те могат да се съчетаят с почти всичко и не изискват много мисъл за стила. Един чифт маратонки обаче често може да ви накара да изглеждате по-тежки, отколкото сте в действителност. Ако обикновено носите много панталони, добра идея е да ги смесите с маратонки.

 

Облечете дънките си

Дънките са една от най-класическите части на облеклото, които съществуват. Предлагат се в различни стилове и дължини, така че могат да се носят с почти всяко облекло. Въпреки че носенето на дънки е чудесен вариант за много жени, то не е идеално за всеки тип тяло. Ако обаче имате по-пълна фигура, все още можете да ги ползвате. Трикът е да изберете чифт с прилепнала кройка, за да не висят свободно по тялото ви и да не ви карат да изглеждате по-обемни. Друг чудесен вариант за жените с по-пълна фигура е да носят чорапогащници с торбести дънки. По този начин все още можете да носите любимия си чифт дънки, но с по-полиран вид.

 

В крайна сметка

Винаги помнете да бъдете себе си. Родени сте с уникален тип тяло и винаги трябва да се обличате по начин, който ви кара да се чувствате комфортно и уверено. Не е необходимо да анализирате прекомерно всеки избор на облекло или дреха. Винаги можете да отделите време и да се уверите, че всичко, което носите, изглежда добре и е подходящо за вашия тип тяло. Не забравяйте, че има много стилни и удобни варианти за жени с големи размери. Ако следвате тези съвети, ще успеете да намерите подходящото облекло за вашия тип тяло.

By