Нещо за теб

Тениска с банани

teniska-s-banani Принта е един чудесен начин да говорите за вашите мечти, желания, настроение и вътрешен свят. А във всеки възрастен, както знаем, живее едно малко дете. Това вероятно обяснява причината защо много момичета обичат да се обличат с тениски с детски щампи.
В едни от най-новите си колекции някои дизайнери представиха тениска с банани. И това предизвика нова модна вълна в света на възрастните. Обикновена тениска с кръгло деколте и къси ръкави с бледо розов цвят, но по цялата и повърхност има принт под формата на банани. Дизайнерите, които създават дрехи за масовия пазар, развиват тази идея и сега вече има различни тениски с банани за дамите и не само.
Стилна принтомания
Разбира се, детската тениска е била променена. Най-популярният модел е бяла тениска от трикотаж, памук или смесени тъкани с принт на банани приложени хаотично. Деколтето за сега остава непроменено.
Към днешна дата разнообразието от тениски украсени с този модерен принт е толкова голямо, че има подходящи модели както за млади момичета, така и за по-възрастните жени. Производителите експериментират не само с цвета на плата,  но и с печат. Например, банани могат да бъдат не жълти, зелени, оранжеви и дори черни. В някои случаи дори не се разбира от пръв поглед, че става дума за банан!
 С какво да носите тениска с банани?
Не е нужно да се придържате към някакви специфични правила. Такива модели си пасват с дънки, шорти, панталони и къси панталонки. Въпреки това правилото за пропорциите не е отменено! Ако тениската е свободна и удължена, най-добре се допълва с прилепнали панталонки или поли. Но има място и изключения естествено. Но стегнатите или скъсени модели изглеждат превъзходно в комбинация с тесни мини поли и поли тип слънце. За офиса  добавете строга черен пола тип молив и обувки с токчета а модни очила с рогови рамки и ярко червило са чудесен завършек.
Тениската с бананов принт е идеална за ежедневието и може да я носите със спортни обувки като маратонки, кецове, мокасини, балетки, сандали, обувки с токчета или без – изборът зависи от самите вас. Що се отнася до връхни дрехи, допълнете с кожени якета, изрязани жилетки, и т.н.

Коментарите са изключени за Тениска с банани