Развлечения

Хороскоп – наръчник за живота

Средствата за масова информация ни обкръжават с хороскопи от всички страни: сутринта го слушаме по радиото, четем във вестници и списания, гледаме го, за всеки случай, и в интернет. А за какво ни е на нас? Навярно, не всеки се замисля за това.
Хороскопът ни помага да си планираме деня, месеца или годината. Той даже ни съветва как да постъпим в тази или онази ситуации. Може да покаже нашата съвместимост с любимия човек.
Какво е това – магическа пръчка, която твори чудеса или творение на природата. Нужно ли е да следваме всяка една насока, посочена в нашия наръчник за живота. Може би това е приказка, в която вълшебница изпълнява нашите желания.
Всеки има своето виждане по този въпрос. Някой си пие кафето като чете хороскопа за деня и, благодарение на него, си планира мероприятията, така че да му донесат дълго чакания доход.
Други на приятен разговор си обменят информация какво ги очаква на база прочетения вече хороскоп. Тук вече е интересно – пари, любов, кариера – колко щастливци!
За реалистите всичко е силата на самото внушение и нищо повече. Ето, даже, вземете за пример, хороскопа за един ден за един зодиакален знак – във всички източници (радио, вестници, интернет) с различни ресурси, дори понякога изключващи се.
И какво да правим тогава? Само не се хвърляйте в паника. Не трябва да се мисли, че това е рецепта от доктор, където са оказани точните дози за съставните елементи на живота.
Наръчникът за живота се пише от обикновени хора. И даже нещо да съвпадне – това е дело на вашата целенасоченост, вие съзнателно или подсъзнателно дни наред сте преследвали целта си.
Нека всеки сам да погледне в написаното за деня, да прецени кое точно го устройва и да направи всичко, за да осъществи предсказаното. Човекът е сам творец на щастието си. Колкото по-оптимистично се гледа на живота, толкова по-лесно се постига успеха.
В интернет има чудесни сайтове, в които можете да си поръчате само за себе си една точна разработка за деня. Доверете се на написаното и създайте за себе си своя желан комфорт. Бъдете оптимисти!

Коментарите са изключени за Хороскоп – наръчник за живота