Нещо за теб

Гангстерски стил дрехи за жени

Gangster style clothes for women  Този уникален стил е пълен с грубовата романтика, гореща и съблазнителна опасност, отчетливи линии, хладно привличане, бурлеска и леко небрежна елегантност. Всичко това, разбира се, в пълнота описва стила „гангстер“, който копира модните дрехи от 20 – 30 те години на миналият век, когато в Америка възниква Голямата депресия както и разбира се, престъпните данни. За дамите, облечени в дрехи в този стил, съществуват само два въздействащи образа -и двата достатъчно секси.
 
Образа „Бандитка“
Това е работещият образ. Това е един строг, но елегантен образ. Той включва в себе си костюм с вертикални зебра ивици, панталони на тиранти и черна риза с бяла вратовръзка или папионка. Особено необходим елемент се явява шапката. Съвсем, ама съвсем забравете за чорапогащниците или чорапите в телесен цвят, може да използвате само черен цвят. Тук може да добавите съвсем малък свеж полъх. Това могат да бъдат ботуши на висок ток, кожени ръкавици без пръсти или кожено яке от телешка или ярешка кожа – всичките черни разбира се! Една малка примес от глем рока би била добре дошла, защото всъщност отразява гансгерския стил.
 
„Светската гангстер дама“
Това е образа за парти през 20 -те и 30 -те години. Този е по-женственият образ от двата. Поради твърде луксозното му излъчване, той много напомня на стила „жената – вамп“. Косите в този стил са истински хладни вълни с много ясно изразени контури. Гримът също е в много строги линии, а цветът на червилото е ярко червен. Избирайки рокля трябва да знаете едно – „дамата гангсгер“ не трябва просто да изглежда шикозно, но от нея трябва да се носи усещане за хлад, комбинирано с примамващ лукс. Има стереотипи, че роклята трябва да е до пода, но това не е съвсем така. Ако искате да отговаряте точно на този стил, изберете рокля с гол гръб, с дължина до глезените, защото тогава къси рокли не се носят. Но може да експериментирате с копринена коктейлна рокля, която да допълните с ярък детайл – кожена вечерна пелерина, наметало или боа. Цветовите гами са – червен, жълт, червено – син, бял и стомана. Извън конкуренция е дълбоко черният.
 
Не забравяйте аксесоарите. Можете да се оставите на вашата фантазия за това като пръстен с голяма глава на тигър или строги кожени ръкавици. Но най-предпочитан е мундщука или както още се нарича цигарето.
Източник: http://e-alexandra.com/

Коментарите са изключени за Гангстерски стил дрехи за жени