Развлечения

Как да поддържате Фейсбук страниците си?

Ако до момента не сте си направили Фейсбук страници, а използвате собствения си профил, време е да промените нещата.
Направете страница, която да промотира вашите продукти. Като начало изберете подходящо име за новата страница. Може да съвпада с бранда ви. Така потребителите ще могат лесно да запомнят името и да ви откриват безпроблемно и извън социалната мрежа.
Не омаловажавайте избора на ефектна профилна снимка. Добре е тя да си пасне добре със заглавната снимка. Бъдете сигурни, че веднага ще получите множество харесвания.
За да продължите да поддържате интереса на хората, които са ви харесали в началото, старайте се да създавате и да поствате качествено съдържание.
Друга важна стъпка е да решите кои от публикациите е добре да се вградят в постовете. Когато правите това, е добре да направите акцент върху факта, че това е пост от вашата страница. Така потребителите ще бъдат убедени да кликнат върху вграденото и ще влязат в страницата ви.
Изключително атрактивно за потребителите е честото организиране на някакви атрактивни игри и конкурси. Наградите ще ви доведат още редица доволни клиенти.
Както вече казахме, поддръжката на Фейсбук страница трябва да бъде редовна. Това, обаче, не означава, че трябва да досаждаме на феновете си с едно и също съдържание. То задължително трябва да е забавно и разнообразно и да не бъде единствено за вашия сайт. Специалистите препоръчват да качвате и някои публикации от релевантни сайтове.
Важно е да публикувате съдържание, което би било интересно за вашите фенове. Не пропускайте да публикувате и поздравления за именни дни. Това съдържание е доста добре приемано.
Винаги се придържайте към идеята, че вашата Фейсбук страничка е лицето на вашия бизнес в социалната мрежа.. Трябва да направите всичко възможно да  спечелите доверието на потребителите като регулярно отговаряте на запитванията и съобщенията на феновете.
Използвайте ефективно социалната мрежа, за популяризиране на вашия бизнес и за спечелване на допълнителни фенове и клиенти.
За статията се погрижиха Роско и Марийка!

Коментарите са изключени за Как да поддържате Фейсбук страниците си?