Нещо за теб

Луксозни парфюми за луксозни хора

 
pages_31_1515488159прическаКогато подарявате парфюм, трябва да се съобразите с личността и характера на неговия получател. Да изберете точното ухание не винаги е толкова просто, колкото си мислим. За да направим перфектния избор, ароматът трябва да бъде наистина впечатляващ, неповторим и луксозен.
Когато искате да подарите оригинален аромат на човек с положение, не е достатъчно той само да ухае прекрасно и да създава добро настроение. Парфюмът, който ще подберете, трябва да бъде от най-висока. Трябва да съчетава в себе си уникално с неповторим лукс, трябва да бъде парфюм за ценители. Подобни специфични аромати не са създадени за продажба на масовия клиент. Те са предназначени за определен кръг от хора. Подобни парфюми, наричани нишови, са наистина уникални и правени с голяма страст от своите създатели. Те се приготвят ръчно и в тях се използват есенции и ароматни масла с високо качество от различни точки на земното кълбо. Всеки такъв парфюм се определя като шедьовър. Често тези аромати са дело на най-добрите специалисти в света. Но компаниите не се задоволяват само с това. Освен с висококачествен и уникален аромат, за тях продукта, който ще достигне до крайния потребител трябва да бъде поместен в уникална опаковка. Малките бутилчици за тези парфюми често се изработват на ръка и се считат за истинско произведение на изкуството. Това вече е подарък за специални хора. Такъв парфюм няма как да не впечатли своя получател, а това е вашата цел, нали?
Ето и някои стилни предложения:
AmouageInterludeWoman – парфюм за дами със стил, които обичат спокойствието. Този парфюм е в уникална синя бутилка, орнаментирана със злато и капачка с камъни Сваровски.
ArmaniPriveFiguerEden – парфюм за хора с богато въображение. Ароматът е смокинов и ухае на райска градина, пълна с уникални аромати.
AmouageHonourMan – аромат за джентълмени и за дами. Бутилката му е от бяло стъкло. Има златни елементи по нея и капачката. Това е неустоим аромат с екзотичен привкус.
 
Източник: http://meluxe.eu/

Коментарите са изключени за Луксозни парфюми за луксозни хора