От какво се нуждаем в нашето ежедневие? Спокойствие, умения, дисциплинираност и доза самочувствие. Нашето излъчване е едно от най-важните качества, способно да окаже въздействие върху околните.

Зад всеки успешен човек стоят не само натрупаните умения и знания, но и взаимодействието му с хората в работната среда, семейството и приятелите. Влиянието ни е един от най-важните аспекти, на които трябва да обръщаме внимание. Гримирането и грижливото подбиране на аутфит за жените не е просто прищявка, а необходимост, но зад тях стои нещо много по-голямо: луксозно дамско бельо.

Луксът под дрехите има доказан ефект върху самочувствието. От както свят светува сме наясно и с ефекта на секси бельото върху мъжкото съсловие.

Работната среда

Още с обличането си сутрин, посягайки към едни от най-красивите си и удобни комплекти бельо, усещате как неволна усмивка се опитва да се настани на лицето ви. Има защо да е така. Жената е жена, за да се чувства неустоима, оценена и привлекателна 24/7.

Бельото, макар да остава невидимо през по-голямата част от времето, оказва незабавен ефект върху самочувствието, а от там и върху излъчването ви. Колкото по-уверена сте във външния си вид, толкова повече това ще си личи и вътрешно.

Все пак е хубаво да спазвате няколко правила. В случай, че работният ви аутфит е в светли тонове и има риск от прозрачни елементи, бельото трябва да следва същите цветови нюанси, ако искате да остане незабелязано. Дантелите следва да бъдат малко по-дискретни за сметка на плътните елементи. Това важи с особена сила за сутиена под ефирната риза. Макар да използвате и блейзър, не си позволявайте да изпаднете в неловки ситуации.

Сладки нощи

Обратното пък е абсолютно задължително, ако искате да се развихрите в малките часове на нощта. Точно в тях Bul Bel ще ви подкрепи безотказно.

На сайта ще откриете едни от най-прелъстителните и актуални модни сутиени, прашки, жартиери, чорапи и други неустоими хрумвания на дизайнерите. Защо да не прибегнете до услугите на корсет, чокър, маска, ръкавици и други подобни, които гарантирано ще разчупят еднообразието в спалнята.

Част от моделите могат да ви се сторят подходящи само за филмови сценарии, но едва ли ще се намери дама, която да не се почувства страхотно от гледката на луксозното излъчване в огледалото. 

By