desetЩора за душ със сафари мотив, етническа декорации, декоративна стомна и коша с пране – днес за вас избрахме предмети , които ще ви напомнят за вашите пътешествия и ще ви помогнат търпеливо да изчакате до следващата туристическа дестинация към, която сте се насочили.
1. Душ завеса на H&M Home
Монохромна душ завеса с фотопринт – най-евтиният и бърз начин да утолите жаждата си за промяна и в същото време да си пасва във всяка една баня.
2. Кош за пране VERRAN
Този кош за пране е в етно стил, върху дървена поставка от кръстосани крачета и живо напомня за ярките ориенталски улици и пазари.
3. Флакон за парфюм Spice & You
Сладка керамична бутилка, която няма как да не се хареса дори на тези, които никога не са били в Париж.
4. Аромат за вкъщи на марката Demeter
Направете Острова на свободата част от собствения ви апартамент като използвате аромат за вкъщи Mojito.
5. Кърпа „Le Petite Hotel“
Меката кърпа с бродерия ще ви накара да се чувствате в удобен семеен хотел в сърцето на Франция, без да напускате банята си.
6.Надуваеми баня за крака Bean
Смешна, но и полезна вещ: баня за краката, прилича на надуваем матрак. Напомня за щастлив отдих на плажа и не заема много място.
7. Декоративна стомна Jayden
Керамична кана с тропически мотиви ще донесе усещането за горещото лято в при вас в банята.
8. Закачалка Monstera Wess
Дори и една малка кука за кърпи под формата на палмово листо може да ви повдигне настроението за целия ден. Тя е евтина и лесно се монтира с помощта на лепкава лента.
9. Поставка за пръстени Umbra
Една малко, но много полезно нещо за тези, които махате пръстена си, докато измивате ръцете или когато си лягате. Можете да съберете цял сафари парк, или да изберете само една.
10. Комплект аксесоари Zara Home
Погледнете златните палми и веднага ще се сетите за хубавите залези на плажа и оживената крайбрежна алея. Всеки артикул е наличен и отделно.
 

By