Мода

Tенденции при избор на оригинални маратонки през 2022г.

Понякога дори душата ви се нуждае от промяна, особено ако сте се насладили на класиката изцяло. Опитайте тенденцията, която набира популярност както при дамските, така и при мъжките оригинални маратонки за есента.

Модни оригинални  маратонки от SportFaster 2021-2022 –  класика и функционалност

Стилен велур

Вземете всички популярни тенденции, след това добавете малко велур, за да създадете модерни маратонки 2022. През сезоните пролет-лято и есен-зима са популярни неутрални, но интересни тонове: светло синьо или светло маслинено.

Ако искате да бъдете по-смели, изберете по-тъмна маслина, но ако душата ви иска още – тогава тъмният портокал ще ви помогне. Освен това велурът добавя текстура и визуален интерес към прости, но стилни тоалети. Чудесен вариант, когато комбинирате спортната висия с велурени маратонки.

Техно – модерен стил за есен-зима 2021-2022

Nike за първи път премина от обикновена мода към интелигентна мода. Това се случи, когато пуснаха HyperAdapt с автоматична връзване през 2016 г. Те се адаптират по електронен път към контурите на стъпалото, използвайки адаптивна технология за връзване. Nike Adapt BB (пуснат през февруари 2019 г.) пое с по-елегантен силует.

Днес марките предлагат страхотни маратонки за бягане с вградени хидроизолационни и рипстоп материи и тези обувки не са само за бегачи или спортисти. Това са идеалните маратонки за есента и допълват вечно популярния спортен стил с елегантните си силуети.

Марките Nike и Adidas първи усетиха тенденцията към високотехнологичните маратонки и можем само да мечтаем какво ни очаква в бъдеще. PUMA също е в крак със своята работеща система – удобната технология за възглавници не отговаря на законите на физиката. Ретро дизайнът е вдъхновен от космоса, а самата маратонка е създадена за 50-годишнината от кацането на Аполо 11 на Луната.

Туристически маратонки

Продължавайки темата за функционалните маратонки, туристическите обувки са обувки за туризъм в планината, офроуд, гора и т.н. Следователно те са изработени от леки и водоустойчиви материали, с контурна подметка за добро сцепление, дизайнът е удобен за използване при екстремни условия.

Вдъхновявайки се от класически туристически обувки и го усъвършенствайки с брандиране, тази тенденция ще създаде големи вълни за есен / зима 2021-2022.

Високи маратонки – тип кец

Доста стилно и оригинално решение. Комбинирайте това с елегантни кожени и велурени панели в приглушени земни тонове, каишка за глезена и сравнително висока междинна подметка. Сътрудничеството между Nike и Converse работи добре.

Понякога дори силует като Air Jordan 1 се нуждае от силен изстрел. Дръзкият розов цвят за мъже осигури този ефект. Вижте и други ефирни модели от колекцията Jordan в outlet SportFaster.

Фокусирайте се върху подметката

Подметката Adidas 4D е една от най-интересните технологии, появили се напоследък в света на обувките. В комбинация с горната част на ZX 4000 и няколко цветови тона изглежда още по-хладен.Много световни марки предлагат оригинална междинна подметка и удобна амортизация.

Коментарите са изключени за Tенденции при избор на оригинални маратонки през 2022г.