Нещо за теб

Избираме дамска чанта според фигурата си

cab31f55fb4491ca99df6cc09a908e64dfd4b841Когато изграждаме визията си, задължително трябва да преценяме отделните облекла или аксесоари според собствената си фигура. И макар за жените тази задача да се свързва най-вече с дрехите и обувките, всъщност, модните експерти твърдят, че и дамската чанта трябва да е подбрана според вашите форми. Така че, нека днес научим този нов моден урок и да изберем дамска чанта според собствената си фигура!

  1. Фигура тип круша

Това е едно от най-често срещаните дамски тела и трябва да си признаем, че те са доста секси и апетитни. За дамите с такава фигура, съветваме, да изберат класическа и елегантна дамска чанта тип плик. Тя изящно ще завърши визията им и ще ги направи доста изискани и красиви. Освен това, дамска чанта тип плик идеално подхожда и на миньончетата, които биха се изгубили с една дамска чанта тип торба.

  1. Ако фигурата ви е под формата на ябълка…

То тогава вашата дамска чанта задължително трябва да е с къси дръжки. Удобно или не, именно така трябва да я носите. Затова и ако ви е тежко, избягвайте прекалено обемните чанти. Ние жените имаме навика да ги тъпчем, колкото се може повече, и не е много сигурно дали ежедневно ще можете да се справяте с целия този багаж в ръцете си.

  1. Голям бюст и широки рамене

Това са дамите, които трябва да заглеждат най-вече чанти с дълги дръжки. Няма особено значение как ще я носите – през рамо или на едното рамо – важното е чантата да пада нивото на корема ви и да ви стои свободно, а не да я носите в ръцете си или държейки я за дръжките. Освен това, тези дами е добре да се придържат към по-изчистените и не толкова ярки или пищни модели, за да не станат прекалено тромави във визията си.
Източник: http://mes.bg/chanti/damski-chanti

Коментарите са изключени за Избираме дамска чанта според фигурата си