Новата година носи иновации в света на модата!

Не без основание специалистите в тази област перифразираха добре познатата народна мъдрост на нашите предци – „не вярвай в гаданията, но не оставай без тях“ – в „не следвай модата, но и не изоставай от нея. „

Какви модни тенденции в облеклото и кои цветовете ще са актуални през лятото на 2022 година?

Според модния дизайнер Фахрия Халафова, тъй като 2022 г. е годината на тигъра, закачливите дрехи с мозаечен модел ще са на мода. Имайки предвид влиянието, което цветовете оказват, върху човешката психология и тяхната енергия, въведена в ежедневието, ние се опитваме да се обличаме в цветове, които отговарят на настроението на деня.

Мода 2022 година според стилисти и модни дизайнери

Експертите избраха морско синьо за цвят на 2022 г. Според тях човечеството в момента страда от емоционален стрес и цветът ще помогне да се балансира това състояние.

Актуални цветове 2022 г.

В модерната цветова палитра има четири нюанса на синьото. Дизайнерите отбелязват, че актуалният син цвят може да се използва в комбинация с други, както и с всички нюанси на зелено, кремаво и кафяво.

Казват, че този цвят е по-подходящ за мургави жени.

Както винаги, белите и черните цветове остават също така актуални.

В колекциите на световни стилисти бяха представени и материи, които ще бъдат модерни тази година. Така вниманието е привлечено от флорални мотиви, които се появиха на преден план в дизайна на облеклото.

И все пак, специалистите съветват жените не само да са в крак с модата, но и да носят дрехи, които им отиват.

Подробностите може да откриете и на адрес: https://fashionguide.ro.

By