Развлечения

Как да поздравите по оригинален начин с картичка за рожден ден

Рожденият ден е празник, който се пренася от детството. От него не може да избягате дори на хиляди километри. И така, колко необичайно е да пожелаете честит рожден ден, ако любимия човек е далеч?

Ето и 5 оригинални начина да поздравите с картички за рожден ден:

5. Мечтите се сбъдват!

Не е нужно да сте там, за да сбъднете мечтата за рожден ден. Може би майка ви е искала да завърши курсове по сладкарство, а баба ви се възхищава на масажен стол. И ако сестра ви отдавна мечтае за тен като шоколадова обвивка, а бъдещият ви съпруг мечтае да лети с балон с горещ въздух или билети за концерт на любимата рок група, сега е момента да се превърнете в магьосник!

Сбъдването на една мечта е лесно да се подготви от стотици километри разстояние. Достатъчно е да намерите желания вариант в конкретна точка на земното кълбо. Може да започнете с оригинални пожелания и „Поздравления“! Мислено подготвеният подарък за рожден ден винаги е по-приятен, дори от най-красиво опакованата кутия. Да живее изненадата!

 4. „Името ми“

Направете рожденика главен герой на комикс. Може да го нарисувате сами или е по-добре да направите колаж от готови снимки и изрезки от списания. Съставете пъзели, украсете празнично, изпратете по пощата с датата на получаване на самия рожден ден. Изненадата е готова! Сега може да привлечете подкрепата на тези, които живеят с героя на събитието под един покрив. И закачете специално подготвени дървени табели „Етажът на Иван“, „Улица Василов“ – поставете на завоя в стаята, например. За такива подаръци те благодарят дълго и се хвалят с тях, след празника на приятели.

3. Аудио или видео

Оригинален видео поздрав може да бъде създаден с помощта на онлайн платформи. Атмосферна картичка за Нова година, забавно видео за рожден ден и много други.

2. Куриер на адрес

Куриерът може да достави всичко. Цветя, сладки меки играчки, любимите сладки и т.н. Добавете повече оригиналност? Основната функция на куриера по този въпрос е доставчикът на щастие, изненадата, която се крие в жеста, не толкова самия подарък.

1. Писмо

Няма нужда да изпращате гълъби или вестоносник. Напишете писмо. Най-простият начин е на хартия. Изпратете го по пощата – в 21-ви век е много романтично и невероятно. По-бърз и по-лесен начин е на имейл със специална снимка за рожден ден и оригинални пожелания. Готова пощенска картичка за 3-та, 30-та, 50-та годишнина с оригинални пожелания на самата картичка – творческа или класическа. Това, дори е лесно да се намери в интернет. Особено удобни са сайтовете, където най-добрите снимки вече са класифицирани по име или възраст, като например поздравления за рожден ден на портала https://kartichki.bg. Може да разгледате селекцията според поводите. Подготовката за такова поздравление ще отнеме не повече от минута, а приятната изненада за рожденика е гарантирана.

Коментарите са изключени за Как да поздравите по оригинален начин с картичка за рожден ден