Мода

Модни съвети за жени с голям размер, които ще ви разчупят

Знаем, че да си жена с размер плюс може да е трудно. Има толкова много правила, когато става въпрос за това какво можете и какво не можете да носите, колко можете или не можете да показвате, колко торбести трябва да са дрехите ви и т.н. Дори и да успеете да преодолеете тези ограничения, е изключително трудно да намерите нещо, което да ви стои добре. Това е така, защото повечето магазини са предназначени за хора с по-малък размер, а възможностите за предлагане на дрехи за хора с по-голям размер са много ограничени. Това обаче не означава, че е невъзможно да изглеждате страхотно и да се чувствате уверени във външния си вид.

Познавайте типа на тялото си и неговите ограничения

Преди дори да започнете да мислите за облеклото си, трябва да опознаете своя тип тяло и неговите ограничения. Това ще ви помогне да разберете какъв вид дрехи ще ви подхождат най-добре и как да подчертаете предимствата си. Например, ако сте с крушовидна форма на тялото, ще имате по-голяма област на стомаха и бедрата с по-малки бедра. Можете да носите пола тип молив, но избягвайте разкроената пола, тъй като тя само ще привлече вниманието към по-широките ви бедра. Ако имате тяло с форма на ябълка, ще имате по-големи бедра и по-малка област на стомаха с по-големи бедра. Може би ще искате да избягвате носенето на какъвто и да е вид панталони, тъй като това само ще направи бедрата ви да изглеждат по-големи. Познаването на типа на тялото ви също така ще ви помогне да определите от какви материи трябва да стоите настрана.

Не се страхувайте от цветовете

Може би сте свикнали да носите по-тъмни дрехи, но не се страхувайте да се разчупите и да опитате различни цветове. Цветовете са чудесен начин да добавите индивидуалност и стил към облеклото. Не е задължително да избирате крещящи, натрапчиви цветове или да избирате цветовете, които носят всички останали. Можете да изберете меки, пастелни цветове или смели и ярки цветове като червено или синьо.

Бъдете смели и се забавлявайте!

И накрая, не позволявайте на това, което другите хора мислят за вас, да ви възпрепятства да носите това, което ви харесва. Позволете на личността си да проличи през дрехите ви и се забавлявайте с тях. Ако сте спазвали тези модни съвети за жени с големи размери, но все още имате чувството, че не работят за вас, значи е време да експериментирате и да опитате нещо ново. Не забравяйте, че няма двама еднакви хора. Това, което работи за един човек, може да не работи за друг. Важното е да откриете това, което работи най-добре за вас, и да изразите своята индивидуалност и стил чрез дрехите си.

Коментарите са изключени за Модни съвети за жени с голям размер, които ще ви разчупят