Начини на обличане, с които пръстените ви да изпъкнат - контраст

Сред тенденциите на топлия сезон на следващата година ще бъдат спортните обувки с хипер-огромни размери и форми. Това не е просто тенденция, а супер тенденция и моментът, в който можете да кажете „мода, какво правиш, спри“ е мисия невъзможна. Защото модните къщи вече показаха, че „грозните и големи маратонки“ ще завладеят дамите на планетата много скоро още през пролетта на 2023 г.

Никоя пролетна мода, обаче, не е пълна без гумени ботуши. В тенденцията 2023 г. ще има модели в ярки цветове – зелено, оранжево и лилаво – на снежнобяла оребрена подметка. Ботушите могат да бъдат обикновени или с шарени връзки и детайли. Например, дантелата ще изглежда много женствена, марковия принт върху обувките няма да бъде за пренебрегване. Що се отнася до останалите обувки, основният модерен цвят на лятото ще бъде червеното и всички негови нюанси.

Модата за екстравагантно съчетание на обувки с дрехи през пролет-лято 2023 г. ще продължи. Изисканите женствени рокли ще бъдат успешно съчетани с брутални и груби ботуши, а екстравагантните костюми – с нежни сандали и обувки. Общо взето всичко ще бъде наопаки.

Що се отнася до летните токчета, ще има съчетание на високи, тънки, дебели и равни подметки.  Много популярни дизайнери представиха в колекциите си модели с „геометрични“ токчета, направени под формата на топки, триъгълници, квадрати или няколко фигури една върху друга. Шиповете отново ще заявят себе си и ще бъдат незаменим атрибут на дамите независимо от тяхната женственост и елегантност.
Обувки с тънък ток ще бъдат актуални и през следващия сезон. Не напразно обувките и сандалите с високи тънки токчета от няколко десетилетия се считат за модел на женската сексуалност. И всяка една дама изглежда неотразимо в тях.

Друга тенденция за обувки за пролет-лято 2023 г са преувеличените тесни или спретнати заоблени обувки на пръстите на краката. Леко неудобен за дамите, но определено доста елегантен. Те ще бъдат сред предпочитаните модели за доста жени, които харесват спортно елегантната визия.

Освен това да не забравяме, че в модата ще има изобилие от многобройни детайли, декоративни материали, връзки и орнаменти на обувките. В новите колекции дизайнерите не се ограничаваха в бижутата – обувките буквално са обсипани с кристали, камъни и пайети.

До лятото ще се забавят и закачливите цветове на обувките, които вече са в разгара си по ревюта на есенно-зимните колекции. Действителните модни цветове ще бъдат червено, алено, оранжево, лимоново, изумрудено, златно, сребристо и снежнобяло.

Източник: Телевизия – bulgaria24.tv

By