Въпреки че е обичайно средният потребител да използва „кредит“ и „заем“ взаимозаменяемо, трябва да запомни, че тези термини се отнасят за различни финансови продукти.

При бързите кредити банката или специализираната фирма дава на кредитополучателя парична сума в началото на операцията с условието кредитополучателят да върне сумата плюс договорената лихва в определения срок.

Когато говорим за бързи кредити , имаме предвид операции, при които банката или финансовата компания предоставя парична сума на кредитополучателя с предварително установен лимит, но не доставя сумата в началото на операцията, а по-скоро кредитополучателят може да има от нея, ако е необходимо.

Как да получите бързи и лесни кредити?

Ако искате да получите бързи и лесни кредити , удобно е първо да отделите няколко минути, за да потърсите най-добрата оферта.

След като намерите най-подходящия бърз кредит, стъпките, които трябва да следвате, ще бъдат обичайните във всеки процес на кандидатстване за финансиране.

Субектът ще търси само вашите лични данни и някои документи, като например доказателство за последната ви заплата (въпреки че не се изисква да се установявате) и номер на сметката, за да можете да депозирате парите и да плащате вноските на бързия кредит без ведомост.

Има ли алтернатива на бързите кредити?

Освен бързите кредити, на пазара има и други финансови продукти, с които можете да получите пари, за да финансирате покупката на стока или услуга за кратко време.

Най-често срещаните са предварително одобрени заеми, аванси по ведомост и кредитни карти.

Предварително одобрените заеми са  продукти за финансиране,  които банките предлагат на най-добрите си клиенти и които имат много различни характеристики в зависимост от субекта, профила на потребителя и продуктите, които са договорили, нещо, което не се случва с  бързите парични заеми , които обикновено могат да бъдат поискани от всеки потребител.

Обикновено предварително отпуснатите заеми се отпускат само на потребители с висока платежоспособност и за сума, която варира в зависимост от техните доходи.

Но и много бързи парични заеми са предназначени точно за потребителски профили, които нямат висока платежоспособност или които не могат да получат традиционен заем.

By