Нещо за теб

Стилизирайте пространството, на което работите у дома!

  1. rabotno-mysto-v-kashtiЕтажерки. Ако ежедневно се борите с организацията и подреждането на вашето пространство с часове наред, може да е добра идея да се инвестира в отделна малка стая. Използвайте я, като допълнително място и поставете в нея рафтове за папки, тетрадки и всичко друго, което трябва да бъде удобно прибрано в близост до работното ви място.


 

  1. План за вашия дрешник. Разделителите в гардероба могат да повишат чувството на организираност. Може би ще се съгласите, че е практично да разделите дрехите си по вид или тематично, като в този случай с цветен код областите могат да работят по-добре. Разгледайте какво работи най-добре за вас и се придържайте към него. Удивително е как подредения гардероб може да ви помогне да решите за много по-кратко време, какво да решите да облечете, преди да излезете по какъвто и да е повод.

 

  1. Приберете нещата, които не носите през настоящия сезон в шкафове, куфари и кутии. Помислете за компактни или скрити кътчета като склад под леглото, рафтове в килера или дървени кутии за съхранение. Ако имате достатъчно късмет, да живеете в една предвидима обстановка, в която може да сте сигурни, че ще бъде горещо през цялото лято или никога няма да се повишат температурите през зимата, би било разумно да се съберат в кутии и сортират дрехите и аксесоарите ви сезонно. След това, ги приберете за следващите сезони, така че те да бъдат извън полезрението.

 

  1. Изхвърлете всичко ненужно. Отделете тези неща в три купчини: разпродажба, даряване или продаване. За дарение, можете да се свържете с местни благотворителни организации. Това е колкото физическо, толкова и психологическо упражнение, а и ще се изненадате колко освежени и освободени ще се почувствате, след като този процес приключи.

 

  1. Направете си план. Организирайте работното си място и бюро, като проявите въображение. Ако сте следвали всяка стъпка в това ръководство, вече трябва да имате всички инструменти, за да научите как да организирате вашата стая. За да се запази стаята без претрупване в дългосрочен аспект, ще трябва да се ангажирате с план и действително да използвате Pinboard за планиране на рафтове, настройки, кофи, сандъци, кошници и други средства за съхранение на вашите вещи.

 
Източик: http://aron-bg.com/

Коментарите са изключени за Стилизирайте пространството, на което работите у дома!