Нещо за теб

Създайте модерен аутфит с ботуши над коляното

2Високи до бедрата“ ботуши е обозначение, което се използва за ботуши, които стигат до бедрата. Тяхната дължина е променлива, но те могат да бъдат определени от факта, че тези обувки ще бъдат обикновено носени по някакъв начин над коляното. Тяхната изработка и структура са почти същите като на ботушите до коляното, но използваните материали са по-гъвкави, за да се даде възможност за движение на коляното, тъй като ще бъде вътре в ботуша. Но за разлика от ботушите до коляното, ботушите до бедрата се използват от жени, които се стремят да бъдат изключително в синхрон с модата. Джулия Робъртс направи тези ботуши известни с ролята си в „Хубава жена”, която включва една сцена, в която тя съблазнително ги сваля. През последните години, тези ботуши са се радват на голяма популярност в света на еротиката, и дори са станали фетиш за мнозина. Ботушите и фетишизмът, свързан с краката е огромен домейн за ботушите до бедрата и в цял свят те се свързват с препратки към алтернативния секс. Жените, носещи дамски ботуши до бедрото обикновено играят доминираща роля и нерядко са асоциирани с позиция на надмощие в садомазохизма. Повечето жени – музикални диви в наши дни са носели ботуши до бедрото по един или друг повод, а някои от тях дори са правили концерти на живо в тези ботуши. В света на висшата мода се създаде модна ниша за тези обувки и някои от най-големите имена постигнаха удивителен успех с тях. Така че, дори когато се освободим от стереотипа за тези ботуши, остава доста очевидно, че те са запазили своето място в мейнстрийм модата.
Ако имате едри бедра, по-добре се откажете от ботушите над коляното и се спрете на модел под коляното. Когато носите ботуши до коляното, имате нужда от чифт тесни дънки, но се уверете, че вървят добре с цвета на тези ботуши. Освен това, се уверете, че получавате ботуши до коляното в класически и поливалентни цветове като черно или кафяво и в ниски буци токове или заострени токчета, тъй като зимата е време, през което могат да ви изненадат поледици, поройни дъждове и сняг.
Премерете различни стилове зимни обувки като такива с цип, връзки или с красиви бижута, за да разберете кой вид обувки се вписва най-добре във вашия стил преди да купувате. Не забравяйте да опитате ботушите и да се огледате в огледалото, два пъти, преди да ги купите. Накрая, пристъпете към купуване на ботушите и ги носете с увереност!

Коментарите са изключени за Създайте модерен аутфит с ботуши над коляното