Мода

Чорапогащи – как да изберем и какво да облечем, за да изглеждаме стилно с тях

Някога предшествениците на този артикул – чорапите – не бяха запазени само за женския пол и гардеробът както на жените, така и на мъжете не можеше да мине без тях. Постепенните подобрения и трансформации, появата на нови материали, от които са направени, ги превърнаха в удобни чорапогащи, добре познати и популярни сред женската аудитория. Днес има всякакви дамски чорапогащи, които са задължителена част от облеклото за всяка дама, която се смята за стилна и се гордее с отличен вкус.

Те са ефектно оръжие, поразяващо противоположния пол, тъй като те не само скриват зрителните несъвършенства на краката, придават им хармония, но и привличат повишено внимание към тях, защото според психолозите за мъжете жената в чорапогащник е тайна, която толкова много обичат да разкриват. Дизайнерите предлагат много опции за това как да изберете дамски чорапогащник и с какво да го комбинирате в хармонични визии.

Видове чорапогащници

Модните светила най-накрая се примириха с факта, че огромна част от жените не могат да носят своите концептуални тоалети, без да предпазват краката си от студа. Това ги подтикна през последните десетилетия да заливат модните подиуми с  чорапогащници и клинове на различни модели. Видовете чорапогащници действат едновременно като стилен аксесоар, допълващ цялостната визия.

Многото опции за избор на продукти по отношение на плътност, цвят, материал, текстура ви позволява да ги носите почти през цялата година. Дамите, в чиито офиси има строг дрес код, са принудени да ги носят дори в летните жеги. Разбира се, те избират от най-тънките и прозрачни модели.

За носене през студения сезон производителите предлагат топли чорапогащници – модните експерти дават съвети как да ги изберете за конкретно облекло. Продуктите са представени в почти всички цветове на спектъра. Това им позволява да бъдат съчетани с всеки аутифт.

Найлонови продукти: как да не разваляте цялостната визия

Един от най-често срещаните продукти е найлонът. В продължение на много години в модната общност се водят ожесточени спорове дали могат да се носят найлонови чорапогащници. И ако да, кои, с какво и по какъв повод.

Някои от експертите са непримирими и смятат, че например найлоновите продукти с телесен цвят са абсолютно табу за стилните дами. Други с неохота се задоволяват с най-тънките, почти неразличими от кожата. Но какъвто и чорапогащник да изберете съчетайте го с цялостната си визия и помислете за повода, по който залагате именно на него.

Източник: stylezone.bg

Коментарите са изключени за Чорапогащи – как да изберем и какво да облечем, за да изглеждаме стилно с тях