Аз съм от типа хора, които предпочитат да не се налага да напускат къщата, освен ако няма неотложна причина или туристическа пътека, която вика името ми. Дори преди пандемията винаги съм предпочитал да стоя извън магазините и да правя колкото се може повече поръчки онлайн. Всъщност не мога да си спомня кога за последно купих дрехи в истински магазин.

Ето защо не е изненадващо, че избирам да правя банкирането си онлайн. Ето три причини, поради които това работи добре за мен.

Удобно е

Като служител на пълен работен ден с натоварено домакинство и куп деца, нямам много време да карам из целия град, за да свърша всичко. И чрез онлайн банкиране си спестявам много пътувания – и много време.

Обслужването на клиентите е страхотно

Не всички банки са създадени равни, когато става въпрос за обслужване на клиенти. Но според моя опит онлайн банкирането означава безпроблемно изживяване, когато имам нужда от представител за обслужване на клиенти, който да ми помогне.

По принцип, когато се обадя в банката си, веднага се свързвам с лице за обслужване на клиенти. И открих, че представителите на моята банка наистина си разбират от работата.

Това не означава, че обикновените банки не предоставят страхотни услуги. Но често, за да получите тази страхотна услуга, трябва да напуснете къщата и да поговорите с някого лично. Това е нещо, за което обикновено нямам време.

За да бъде ясно, има някои недостатъци на банкирането онлайн . Моята банка например има малко удобни банкомати. Това не е проблем за мен, но може да е проблематично за някой, който се нуждае от пари в брой. Но за мен онлайн банкирането е чудесно решение. И ако все още не сте проучили тази опция, може да направите малко проучване и да видите дали е добра опция за вас.

By