Блузите с голям размер са универсално облекло за жени с наднормено тегло. Те идеално си пасват и са в хармония с много други неща. Например, за да създадете бизнес визия, може да обърнете внимание на обикновените бели модели. Може също да изберете дамски блузи големи размери, за да създадете романтичен стил, а благодарение на моделите в пастелни, нежни цветове, украсени с дантелени вложки да добавите ефирност и много нежност.

Как да изберем дамски блузи големи размери

Не трябва да избирате блузи под формата на широки, твърде свободни дрехи. Мнозина са убедени погрешно, че е необходимо да се скрият пълните форми поради широките пластове плат, но този метод е погрешен. В крайна сметка допълнителните пластове само добавят излишни килограми, като визуално правят фигурата по-тежка и по-широка.

Оптимални ще са вариантите на модели с леко свободен, но втален силует. Блузите с големи размери изглеждат хармонично с помощта на естествени тъкани или в комбинация със синтетични. Моделите с блестящи, лъскави материали и изобилно използване на декоративни елементи не са много подходящи.

Страхотно изглеждат дамски блузи големи размери с бродерия или апликация от дантела, изработени от лен, шифон, памук, коприна.

Подходящо решение за жените с наднормено тегло ще са и моделите блузи с удължени форми, които достигат до средата на бедрото. Кратките опции може да не са много естетически и ненужно да подчертават пълнотата.

Доста подходящи са и цветните дамски блузи. Едноцветните ще са подходящи за строг работен стил. За тържествена атмосфера може да обърнете внимание на по-ярките модели.

Качеството на дамски блузи големи размери е на ниво, а това дава възможност за избор, според предпочитания и модните тенденции, удобството и лесните съчетания с останалата част от гардероба.

Модните дамски блузи големи размери за едри жени са важен елемент от индивидуалния стил на жената. Те са гаранция за удобно и качествено носене. Гамата от модели е представена в наистина невероятна простота, на която трябва да се доверите. Всичко това допълнено с чувството за вкус и възможност създава неповторимата визия. Сега може да вземете модела, който най-много харесвате от loveyourcurvy.com.

By