Разни

Отваряне на първи салон на Myankova в град Варна

Висок професионализъм, съчетан с първокласно обслужване и предоставяне на множество услуги в сферата на разкрасителните процедури. Всичко това е ще бъде достъпно съвсем скоро с първия физически салон на Myankova на Женя Мянкова в град Варна.

Ние сме гаранция за удовлетворение от използваните консумативи за миглопластика (https://myankova.com/konsumativi-migloplastika) и  услуги в миглопластиката, фризьорството, перманентния и професионалния грим и редица други. Осигуряваме доверено партньорство, на базата на което да изградим дългосрочни взаимоотношения с всеки наш клиент на лично ниво. Стремим се да достигнем все по-висока класа на предлаганите услуги и постоянно се усъвършенстваме, за да ви донесем все повече и повече наслада от външния ви вид.

Заниманията ни в индустрията за разкрасяване, включително професионални материали за миглопластика, датират от дълго време, през което сме натрупали богат практически опит, основан на солидна теоретична база. Това може да бъде потвърдено и от опита ни в предлагане на курс за миглопластика за начинаещи и за професионалисти. Курсистите ни могат да получат солидна основа от теоретични и практични знания и умения, спрямо които после да предлагат отлични услуги. Именно каквито осигуряваме и ние и на каквито ще можете да се насладите с най-добрите услуги по миглопластика (Варна), фризьорство, булчински грим, оформяне на вежди, руски обем и др. с нашия първи салон.

Работим с изпълняване и на най-високите стандарти за качество и, разбира се, пълна хигиеничност. Знаем и прилагаме всяко изискване, което е насочено към осигуряване на по-добри услуги на всеки клиент.

Ако се нуждаете от професионален грим за бала, за тържество, юбилей, сватба или каквото и да е друго събитие, ние сме насреща. Помагаме също и на онези сред вас, които имат нужда от перманентен грим / микропигментация. Предоставяме и фризьорски услуги, като можем да сътворим огромен диапазон от модерни и класически прически. Оформяме вежди с максимален комфорт за клиента и отлични резултати. Предлагаме и тяхното боядисване, ако искате такова. Не по-малко интересни и интригуващи са услугите ни по ламиниране на вежди. Намерете още повече информация на www.myankova.com.

С други думи, нашият салон няма да е просто поредната добавка към индустрията за разкрасяване в град Варна, а ще е един от лидерите в областта. Това е обусловено от богатата ни гама от процедури, но и също от огромния ни набор знания и умения. Успяваме да създадем възможно най-добрата обстановка за клиентите си. Посетете ни и ще останете вдъхновени да полагате допълнителни грижи за своята красота по всеки един повод или в ежедневието си. Ние определено знаем как да ви дадем най-доброто от себе си, за да ви помогнем да поддържате невероятна визия.

Каним ви да ни посетите, за да се уверите сами, че ние осигуряваме само най-високо ниво на обслужване. Грижим се индивидуално за всеки клиент и знаем, че е важно не само какво правим, а и как го правим. Поради това сме си поставили за цел да създадем близки отношения с всеки свои партньор и клиент, за да направим посещението ви не просто поредната задача, а изживяване, което да ви помогне да се чувствате по-сигурни, по-красиви и по-ентусиазирани и за ежедневието си, и за специални поводи.

Обширната ни селекция от услуги в сферата на миглопластика и ламиниране на мигли, прически и грим, оформяне на вежди и др. осигурява куп възможности да свършите всичко едновременно. С нас спестявате време и усилия, като постигате тази задача с минимални разходи. Ценообразуването ни е изцяло практично и целесъобразно спрямо качеството, което предлагаме. Позволете си да се поглезите и да се насладите на всяко събитие и всеки повод с нашите професионални усилия, които ще ви дадат шанс да създадете изцяло нова визия за себе си, съгласно желанията и нуждите си. 

Коментарите са изключени за Отваряне на първи салон на Myankova в град Варна