Разни

Стилни поли, които подхождат на пълничките дами

В този забързан свят всеки е в постоянно движение. Ако сте закръглено момиче, което се опитва да намери перфектната пола, която да се съчетава с горната част на тялото ви и да не изглежда небрежно, значи сте на правилното място. Намирането на ласкави дрехи, когато не сте кльощави или дребни, е трудно. Но не се страхувайте, ние имаме нещо за вас! Ето нашия списък с най-стилните поли, които подхождат на пълничките дами:

Поли с дължина до пода

Ако имате закръглени бедра, полите с дължина до коляното невинаги са най-добрият избор. Но полата с дължина до пода е подходяща: по-малко вероятно е да се прилепва и бедрата ви да изглеждат по-големи. Опитайте пола с А-образна линия или разкроена пола за по-пълна фигура; тези стилове са подходящи за хора с по-големи колене или по-дебели крака. Обгръщащите поли също изглеждат чудесно на по-пълни фигури, тъй като те се спускат по тялото, а не прилепват към него. Уверете се, че полата ви е от лека материя, тъй като по-дебелите материи по-скоро ще увеличат бедрата ви.

Миди поли

Миди полите са идеални за по-пълни фигури, тъй като се спускат по тялото и създават равномерна линия на тялото. Миди полите са фантастични и ако имате големи бедра, тъй като ще балансират силуета ви. Внимавайте при избора на пола да е от мека материя, която се спуска красиво по тялото и не се врязва в кожата.

макси-мода

Пола с висока талия

За по-дълъг и строен външен вид опитайте пола с висока талия. Това ще привлече погледа нагоре и ще ви накара да изглеждате по-дълги и слаби. Уверете се, че е с дължина до коляното или над него, в противен случай ще ви накара да изглеждате по-къси. Пълните къси поли са особено подходящи за по-пълни фигури, тъй като се разкрояват от талията и създават балансиран силует. Полите с висока талия също са подходящи, но се уверете, че са подходящи за бедрата ви, защото в противен случай ще са твърде къси.

Обгръщаща пола

Обгръщащите поли са чудесни за придаване на малко обем на долната част на тялото. Те са особено подходящи, ако имате малки крака; просто се уверете, че сте избрали по-лека материя и дължина под коляното. Миди пола с А-образен силует също ще създаде илюзия за по-пълна долна половина, но ще подхожда повече на по-тънки крака.

Коментарите са изключени за Стилни поли, които подхождат на пълничките дами